INFONET-468X60-BANNER

Gola kuća: Mirno prebivalište na Tajlandu

22.12.2014. | Design Milk

Ukoliko tražite privatno i povučeno mesto gde vi i vaši prijatelji možete da pobegnete na drugi kraj sveta, Gola kuća je upravo ono što tražite. Privatna vila se nalazi u Koh Samui, na Tajlandu i stoji na vrhu brda na mirnijoj strani ostrva.

Moderni stambeni obejkat se nudi preko interneta po jako povoljnoj ceni od samo 250 američkih dolara za šest osoba po noći. Ukoliko imate želju da doživite 1950-e i 1960-e, ali sa modernim pogodnostima, kao što je klima i bežični internet, Gola kuća je izbor za vas.

Vlasnik i fotograf, Mark, je samouki arhitekta koji je oživeo ovu kuću i dizajnirao i izgradio sav nameštaj, rasvetu, vrata i prozore samostalno. Upravo je zbog tih prozora, to jest, zastakljene fasade, kuća dobila svoje ime. Zastakljena fasada omogućava nesmetane poglede u unutrašnjost kuće, zamagljujući liniju između prirode i stambenog prostora.

Vila je okružena bujnim zelenilom sa hramovima i pijacama u neposrednoj blizini. Dnevni boravak se u potpunosti otvara ka eksterijeru i pruža poglede na plažu, koja je na samo pet minuta hoda udaljena od kuće.

Unutar Gole kuće se nalazi tri spavaće sobe, od kojih su dve u prizemlju, a jedna na sparatu, a svaka od njih ima zasebno kupatilo. Spavaća soba na spatu ima i kadu na otvorenom, pored prelepog trema koji pruža poglede na okolinu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;