Iznajmite stan u "Šumaherovoj kuli"

19.09.2012. | Bizlife

Svetski agenti za nekretnine počeli su sa prodajom stanova „svemirske“ Šumaherove stambene zgrade koju ponosne arhitekte nazivaju „plovećom“, jer se sa svakog sprata vidi ceo grad. Luksuz je prava reč kojom bi se opisao MSWT (Michael Schumacher World Tower), nov stanovnik Nju Delhija i Indije.

Kažu da ovakvu građevinu svet još nije video. „Šumaherova kula“ osvanuće u Nju Delhiju, a izvođač radova Arhitektonska firma Homestead obećala je da će ovakva kreacija na pravi način predstaviti senzibilitet i ličnost slavnog vozača, njegove misli, verovanja i ljubav prema brzoj vožnji. Oni ponosno ističu da će MSWT biti spomenik raskoša i sofisticiranog stila.

Ova moderna tvrđava ima dve celine. Prva je kula koja se izdiže iznad jedinstvenog heliodroma i koja je obmotana gumenom trakom koja simolizuje sve Šumaherove trofeje. Sazdana je od kombinacije stakla i čelika što za ove arhitekte predstavlja spoj brzine i društvenog života. Druga celina je upravo heliodrom, veoma elegantnog dizajna i čini se da lebdi nad zemljom za šta je zaslužno ahitektonsko rešenje nosača ove piste.     

Na 85 spratova raspoređeni su luksuzni stanovi sa 4-5 soba opremljenih sa stilom i mnogo ukrasa i detalja. Kako kažu, idealno uređen prostor za porodičan život, okupljanja i druženja zatvorenog tipa. Svakako da ovakav enterijer neće zaobići zavidno opremljeni spa i fitnes centri kao i po bazen na svakom spratu. Na samom ulazu je ogroman foaje, a može se reći i dvorana, uređena tako da nameštaj od nerđajućeg čelika deluje sasvim prirodno. Naravno, planiran je i muzej koji će posetioce povesti na putovanje kroz zavidnu karijeru najvećeg vozača F1.

Kompanija Homestead najavljuje da će se radovi na izgradnji MSWT okončati 2015, kada će gospodin Šumaher zvanično i lično predati ključeve svojim novim komšijama, pošto i sam ovde planira da boravi kada je u Indiji.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...