INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Lista najboljih inženjerskih aplikacija za Apple uređaje - iPad, iPod i iPhone

27.08.2010. | Software Advice

Houston Neal, direktor marketinga sajta Software Advice (saveti za softvere) napisao je blog na temu najboljih aplikacija za iPhone, iPad i iPod mobilne aparate i laptopove koji mogu biti korisni u oblasti građevinskog menadžmenta.

On kaže da nije tajna koliki je ljubitelj ovih proizvoda kompanije Apple, ali da, kada je reč o aplikacijama, App Store (online katalog aplikacija na sajtu Apple-a) nije sasvim koristan za pronalaženje onih koje su vam možda potrebne. Neal navodi da je pretraga teška po pojmovima građevina, arhitektura i sl. jer se pojavljuju mnoge aplikacije iz oblasti igrica, zabave, putovanja, fotografije i sl.

Zato je on pretražio bazu aplikacija i izdvojio one koji bi mogli biti najkorisniji za arhitekte, inženjere i menadžere. Koristio se i kriterijumom popularnosti aplikacije, tj. koliko ljudi je preuzelo aplikaciju na svoj uređaj i ocenilo je kao korisnu.

Na kraju, napravio je listu od 124 aplikacije sa imenom aplikacije, linkom gde se može preuzeti, kategorijom u koju je smeštena, cenom i prosečnom ocenom koju su dali korisnici. Cene aplikacija se kreću do onih od 40 ili 80 dolara, ali većina aplikacija košta manje od tri dolara. Jedan deo i potpuno besplatan. Listu možete pogledati na linku ispod.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;