INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Schneider Electric donosi fleksibilnost, robustnost i efikasnost sa sledećom generacijom dekarbonizovanih čeličnih ormana - PanelSeT SFN

08.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Metalni ormani iz PanelSet SFN serije predstavljaju unapređenu verziju serije razvodnih ormana, specijalno dizajniranih za primenu u industrijskim okruženjima, solarnim elektranama, pogonima za tretman otpadnih voda, kao i standardnim elektro-energetskim postrojenjima.

Izuzetno jednostavna montaža

Izuzetno jednostavna montaža (Foto: Schneider Electric)

PanelSet SFN serija nudi nekoliko jedinstvenih prednosti i funkcija:

Održivost - Spreman za budućnost i posebno dizajniran imajući na umu ekološke propise, PanelSeT SFN metalni ormari su napravljeni na održiv način od čelika proizvedenog 50% od recikliranog materijala uz 100% upotrebu energije proizvedene iz obnovljivih izvora. Uz ekološki prihvatljivo pakovanje od 70-100% recikliranog kartona i gotovo bez plastike za jednokratnu upotrebu, doprinosi do 34% smanjenju emisije CO2.

Napravljeno od čelika proizvedenog 50% od recikliranog materijala (Foto: Schneider Electric)

Robustnost - Sa novim jedinstvenim patentiranim dizajnom rama, sa zavrtnjima spajajućom strukturom, PanelSeT SFN može da izdrži do 1500kg statičkog opterećenja.

Izuzetna izdržljivost

Izuzetna izdržljivost (Foto: Schneider Electric)

Efikasnost - Dizajn PanelSeT SFN ormana uključuje montažnu ploču za brzo fiksiranje, kao i šarke za lakše uklanjanje vrata u poluzatvorenom položaju. Jednostavna montaža ormana zahteva manje radne snage jer ga lako može sklopiti samo jedna osoba.

Rešenje po vašoj meri

Rešenje po vašoj meri (Foto: Schneider Electric)

Fleksibilnost i prilagodljivost - Dostupan kao standardni model ili komplet, PanelSet SFN orman se može prilagoditi da ponudi visok nivo preciznosti za kupce koji traže rešenje po meri, sa do 60 dimenzija dostupnih u različitim verzijama. Modularni dizajn omogućava do 600 kombinacija i do 80% uštede prostora za skladištenje sa verzijom kompleta.

PanelSeT SFN serija ormana se besprekorno integriše sa Spacial SF serijom, omogućavajući jednostavnu naknadnu ugradnju uz zadržavanje identičnih dimenzija, simetrije, mehaničkih svojstava, boje, tačaka fiksiranja i zahteva usaglašenosti sa standardima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;