INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

IT i kablovska infrastruktura na jednom mestu - Sion Net

03.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Sion Net d.o.o. Beograd je distributerska kompanija sa velikim iskustvom u plasmanu ICT i električne opreme na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu Sion Net je uspeo da obezbedi ponudu proverene i najkvalitetnije pasivne i aktivne mrežne opreme kao i sisteme za neprekidno napajanje, VoIP uređaje, opremu za kontakt centre, distribuciju napajanja, kabinete i rack-ovsku opremu, opremu za kablovski razvod, veliki asortiman prateće opreme, alata, vezica, sistema za obeležavanje, ali i opreme za merenje i testiranje.

Sion Net je distributer mnogih renomiranih svetskih kompanija. Izdvajamo neke posebno interesantne za građevinarstvo:

Dietzel Univolt (Austrija) program je idealan za građevinske infrastrukturne sisteme. Renomirani proizvođač „PVC & HFFR Cable Management“ sistema, nalazi se na listi Lloyd's registra najpouzdanijih. Dietzel Univolt ima jedinstven i kompletan proizvodni program za primenu u građevini. Ovaj Austrijski proizvođač poseduje dugu tradiciju i garanciju kvaliteta u proizvodnji ugradnih rebrastih creva, ugradnih razvodnih kutija, zidnih i ugradnih dozni za beton, gips izid, kanalica, kanala i drugih elemenata za polaganje kablova.

Dietzel Univolt - Sion Net

Bachmann (Nemačka) je inovativna kompanija, koja razvija, proizvodi i prodaje elektronske komponente i sisteme. Zajedno sa inovativnim rešenjima za upravljanje energijom koje pruža Bluenet, tehnološke odlike proizvoda uključuju multifunkcionalnu radnu površinu za povezivanje panela, od kojih su neki osvojili razne međunarodne nagrade za dizajn. Bachmann ima četiri segmenta proizvoda – „Facility Solutions“, „Installation“, „Kitchen Solutions“ i „IT Power Solutions“. Nudimo veliki izbor specifičnih priključnih kutija u enterijeru (razvodnih šina), kao i pametnih i upravljivih sistema razvoda i napajanja. Proizvodi ovog proizvođača nalaze primenu u domenu izgradnje i opremanja pametnih i energetski efikasnih stambenih i poslovnih objekata.

Bachmann - Sion Net

 

Panduit (USA) kompanija svetskog renomea pruža vodeća rešenja koja pomažu klijentima da optimizuju infrastrukturnai mrežna rešenja za primenu u nekoliko ključnih oblasti: za kontakt centre, poslovne zgrade, mreže za preduzeća, industrijsku automatiku... U ponudi Sion Net-a su vezice, alati, bakarni sistemi, fiber optički sistemi i ostala instalaciona oprema.

Panduit alat - Sion net

Panduit - Sio net

GEWISS (Italija) je međunarodni lider u proizvodnji sistema i komponenti za niskonaponske električne instalacije. Kontinuirana ulaganja u istraživanje i razvoj, obuku za sve kadrove i proširenje proizvodnih kapaciteta omogućili su GEWISS-u da postane ključni igrač na tržištu proizvodnih rešenja za dom, energiju i osvetljenje. Pored sistema za automatizaciju kuća i zgrada, video komunikacionih sistema, GEWISS proizvodni portfolio uključuje i sisteme za distribuciju i zaštitu električne energije, kao i sisteme gradskog, stambenog, uličnog, industrijskog i nužnog osvetljenja.

Osnovan 1970. godine, nakon revolucionarne ideje o upotrebi tehnopolimera u električnim sistemima, GEWISS sada isporučuje integrisani elektro sistem koji obuhvata više od 20.000 proizvoda, kako bi zadovoljio sve potrebe elektroenergetskog tržišta u stambenom, industrijskom i komercijalnom sektoru.

Gewiss

Ostale kompanije koje zastupa Sion Net su: ABB, AFL, Allied Telesis, APC, BasIP, Belden, Canovate, Conteg, Keline, Leviton, Liksys, Poly, Provision-ISR, Synology, Teltonika...

Objedinjuju na jednom mestu prepoznatljiv vrhunski kvalitet opreme i usluga, nude podršku i konsultanske usluge koje će doprineti da u svakodnevnoj realizaciji projekata njihovi klijenti uvek budu korak ispred i u zadatim okvirima budžeta, izborom optimalnog rešenja.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;