GEALAN
GEALAN
11273 BEOGRAD-BATAJNICA, SRB
MAJORA ZORANA RADOSAVLJEVIĆA 374

011 3752 903
063 440 822
011 3752 903
GRUJO RISTIĆ

GEALAN

GEALAN jedan je od vodećih proizvođača PVC profila za prozore i vrata.

Preduzeće je osnovano 1921. godine, a sa preradom plastike počinje 1956. godine što mu 1988. godine postaje glavna i jedina delatnost u poslovanju. Sedište preduzeća nalazi se u nemačkoj saveznoj pokrajini Bavarska, u gradu Oberkotzau.

GEALAN Tanna, u saveznoj pokrajini Thüringen, mesto je gde se proizvode i skladište profili izuzetnog nemačkog kvaliteta. Centar za tehničku obuku, ispitivanje i proveravanje profila, GEALAN TECHNIKUM nalazi se u mestu Döhlau gde posluje već 24 godine.

U sklopu preduzeća osnovana je marketinška agencija GEALAN Dienstleistung GmbH (GDL) koja je specijalizovana u području oglašavanja i marketinga, ali raspolaže i odgovarajućom stručnosti kod prenosa znanja te ciljanim školovanjem savetuju kupce i zaposlene u području prodaje. Njihova prednost je detaljno poznavanje tržišta prozora i vrata.

Dobro osposobljeni zaposleni odlučujući su faktor uspešnog preduzeća, stoga je investiranje u njihovo znanje prednost svakog preduzeća. U želji da svojim partnerima i zaposlenima omogući veće znanje, zainteresovanost i poboljšanje kvalifikacija, osnovan je GEALAN Centar budućnosti. Centar nudi stručne seminare o prozorima, ali i o marketinškoj i prodajnoj podršci. Predavači pružaju kompetentne i praktične informacije o fizici, pravu, marketingu i prodaji.

GEALAN – nemački kvalitet svetskog renomea

Preko filijala raspoređenih u devet evropskih zemalja, u mogućnosti je da se adekvatno posveti svakom poslovnom partneru. Orijentacija prema radu i rezultatima je temelj za svakodnevni rad u grupi GEALAN.

Nastoji da konstantno ostvari profitabilni rast s ciljem da trajno poveća vrednost preduzeća. Radi ostvarivanja ovog cilja svesno i kontinuirano raste u svakom pojedinom preduzeću, ne ispuštajući pritom iz vida svest o troškovima. Stoga na području čitave grupacije permanentno preispituje i konstantno optimizuje poslovne procese.

GEALAN razvija inovacije i definiše nove trendove u izradi prozora i vrata.

U zadnje dve godine GEALAN je uveo na tržište celi niz inovativnih proizvoda koji omogućuju da se na jednostavan i relativno povoljan način proizvode energetski efikasan prozor i vrata koji zadovoljavaju standarde za pasivne kuće, te tako omogućio primenu takvih proizvoda na tržištima gde se standard gradnje još nije približio zahtevima evropskih zemalja, a u budućnosti ide ka tome.

Inovacije uključuju:

  • STV® – sistem sa samolepljivom trakom za izradu velikih prozorskih elemenata.
  • IKD® – intenzivno izolaciono jezgro sa izuzetnim termičkim karakteristikama Unesi/izmeni sidro.
  • acrylcolor – jedinstvena tehnologija površine vrlo otporna na sve spoljne uticaje.
  • GEALAN S 9000 – svestrani kombi sistem za zadovoljavanje najtežih zahteva.
  • GEALAN-KUBUS® – sistem prilagođen modernim niskoenergetskim objektima sa više stakla.

Kao ekološki odgovorno preduzeće gotovo svi proizvodi iz PVC veštačkih materijala koje GEALAN proizvodi su 100% reciklirajući i moguće je više puta iz određenih proizvoda sačiniti nove, što GEALAN u praksi i čini kako bi doprineo očuvanju životne sredine.

Više informacija možete pronaći na: www.gealan.rs i FB strani www.facebook.com/gealandoo