IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompanija GEALAN o poslovanju u trenutnoj situaciji

15.04.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija GEALAN je svoje poslovanje prilagodila u skladu sa trenutnom situacijom i korona virusom, i preduzela određene sigurnosne mere.

- Neke koleginice i kolege rade od kuće. Tako će ostati dok se situacija ne smiri. Kako bismo smanjili rizik odlučili smo da podelimo naše kolege u skladištu u Zagrebu u dve smene. Verujemo da ovakav način rada neće usporiti isporuke. Ako bude teškoća prilagođavaćemo se situaciji - izjavili su iz ove kompanije.

Kompanija GEALAN o poslovanju u trenutnoj situaciji

GEALAN-d.o.o. sedište u Hrvatskoj

Dodali su takođe i da je bilo teško organizovati prevoz robe ali da je to za sada dobro rešeno. Roba se isporučuje prema svim kupcima i isto tako stiže od dobavljača. Kompanija je u stalnoj vezi sa svojim prevoznicima. Oni su prilagodili svoj način rada novonastalim uslovima i za sada isporuke iz Nemačke stižu bez većih problema.

Robe na skladištu ima a ista je situacija i u skladištu matične kuće u Tanni. Proizvodnja radi normalno, trenutno nema zaraženih a sve teškoće koje se dese rešavaju se relativno brzo.

- U ovom trenutku smo u mogućnosti da isporučimo robu našim kupcima. Ako dođe do manjih kašnjenja ili nepotpunih isporuka molimo za razumevanje, ne zavise sve stvari samo od nas. Mi ćemo uvek nastojati da isporučimo sve i na vreme - rečeno je iz GEALAN kompanije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;