COMTERRA
COMTERRA
10430 SAMOBOR, CRO
JOSIPA JELAČIĆA 89

+385 1 5577 286
+385 91 2525165
+387 65 527061
+385 1 8877 679

COMTERRA

Firma COMTERRA je privatna firma osnovana 2014. godine, sa sedištem u Samoboru. Osnovna delatnost firme je inženjering, prodaja i najam opreme za specijalnu niskogradnju u građevinarstvu kao i prodaja i proizvodnja opreme iz oblasti rudarstva, cementne industrije i opreme za kamenolome.

Poslovni uspeh firme se temelji na dugogodišnjem iskustvu na tržištu jugoistočne Evrope (više od 20 god.) kao i poverenju i kvalitetu poslovanja koju uživaju od strane svojih kupaca kao i inostranih partnera. Dugogodišnje iskustvo osnivača kao i prisutnost na tržištu bivše Jugoslavije omogućilo je da zastupa renomirane proizvođače opreme kao što su THIELE GmbH, ESCO Corp., THYSSENKRUPP infrastructure GmbH MINCON, PERMON, DLK i dr. za područje jugoistočne Evrope.

Firma COMTERRA poseduje i najamni park opreme za specijalnu niskogradnju brenda KRINGS – VERBAU i EMUNDS & STAUDINGER odnosno thyssenkrupp. Zajedno sa svojim nemačkim partnerom thyssenkrupp infrastructure u mogućnosti je da opremi i najzahtevnija gradilišta (podgrađivanje kanala te zaštita građevinskih jama) kao i da da svu stručnu potporu i servis na licu mesta.

Vrednosti firme COMTERRA:

  • Dugoročno zadovoljstvo kupaca.
  • Garancija visokog kvaliteta proizvoda.
  • Visoka stručnost zaposlenih.
  • Brza reakcija i servis.
  • Integritet i poštenje.

Misija i Vizija

Firma COMTERRA je orijentisana na pružanje usluge iznajmljivanja, prodaje i inženjeringa na tržištu Slovenije, Hrvatske, BIH, Srbije, Crne Gore, Kosova i Metohije i Makedonije. Kvalitetom i razvojem novih usluga kao i proizvoda od strane njenih ino principala želi da odgovori na sve zahteve tržišta kao i da udovolji potrebama svojih kupaca.

Vizija nam je da postanemo lider u našoj branši na području bivše Jugoslavije.


Banja Luka 78000 BIH

Ulica Brace Potkonjaka 45

www.comterra.ba

www.comterra.me