INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Ambalaža vrhunskog kvaliteta, ekološki prihvatljiva i 100% reciklažna

24.01.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Izbor odgovarajuće ambalaže značajno utiče na nekoliko oblasti poslovanja kompanije: vreme pakovanja, troškove skladištenja, logističke troškove, kvotu reklamacije, a na kraju i na plasiranje vaših proizvoda.

Pametna polietilenska ambalaža kompanije Izoterm-Plama je ekološki prihvatljiva, 100% reciklažna i nudi širok spektar različitih pakovanja, posebno pogodnih za zaštitu osetljivih površina od mehaničkih oštećenja tokom faze proizvodnje ili tokom transporta proizvoda. Pakovanje je lagano, elastično i olakšava upotrebu.

Duga tradicija proizvodnje prema zahtevnim standardima ISO 9001 i ISO 14001 dokazuje vrhunski kvalitet, dok fleksibilnost proizvodnje i širok izbor standardnih artikala na zalihama pružaju brzu i pouzdanu uslugu.

Standardna ambalaža

Plama CELL ambalažna folija od penjenog polietilena je izrađena od ekspandiranog polietilena zatvoreno-ćelijske strukture, koji obezbeđuje izuzetnu zaštitu osetljivih površina od ogrebotina i mehaničkih oštećenja. Folija je lagana, elastična i omogućava jednostavnu primenu. Zatvoreno-ćelijski ekspandirani polietilen je jedan od najčešće upotrebljavanih materijala u pakirnoj industriji i proizveden je bez CFC ili HCFC jedinjenja.

Plama CELL ambalažna folija

Plama CELL ambalažna folija (Foto: Izoterm-Plama)

Plama BOLL air-bubble film se proizvodi iz slojeva polietilenskih prevlaka niske gustine, može se izrađivati sa antistatik aditivima u cilju zaštite elektro proizvoda ili za potrebe "dust free" primene.

Plama BOLL air-bubble film

Plama BOLL air-bubble film (Foto: Izoterm-Plama)

Ambalažni profili PlamaPACK izrađeni su od ekspandiranog polietilena zatvoreno-ćelijske strukture. Dostupni su u različitim oblicima što omogućava višenamensku upotrebu ovih profila za pakovanje i zaštitu proizvoda. Proizvodni program Izoterm-Plame se sastoji od profila standardnih oblika, kao što su L i U profili, profila za stakla i drugih specijalnih profila. Osnovni oblici naših profila se mogu preraditi u različite vrste ugaonika i kutnika.

Ambalažni profili PlamaPACK

Ambalažni profili PlamaPACK (Foto: Izoterm-Plama)

Tehnička ambalaža

MULTIFOAM je laminirana ploča neumrežene polietilenske pene proizvedena u ISOFOM SRL. Zahvaljujući svojoj karakterističnoj elastičnosti MULTIFOAM je idealan proizvod za sve ambalažne primene u kojima je potrebno postići efekat "zaštitnog jastuka" usled udara koji se ponavljaju. Dostupan je u debljinama od 10 do 120mm i u različitim gustinama. Upotrebom specijalnih aditiva proizvodi se u crnoj i ružičastoj - pink boji (antistatik).

MULTIFOAM laminirana ploča

MULTIFOAM laminirana ploča (Foto: Izoterm-Plama)

ET-PLANK je monoekstrudirana ploča od neumrežene polietilenske pene proizvedena u ISFOM SRL. Zahvaljujući svojoj posebnoj zatvoreno-ćelijskoj strukturi, dobijenoj specifičnim proizvodnim procesom, ET-PLANK je idealan proizvod za primenu u slučajevima potrebe amortizacije udara, prigušenja vibracija i efekta "zaštitnog jastuka", posebno za teške proizvode. Dostupan je u debljinama 50 i/ili 100mm i sa gustinama koje se kreću od 220Pcf (35 kg/m3) do 900 Pcf (150 kg/m3). Upotrebom specijalnih aditiva proizvodi se u crnoj (provodna) i ružičastoj - pink boji (antistatik).

ET-PLANK monoekstrudirana ploča

ET-PLANK monoekstrudirana ploča (Foto: Izoterm-Plama)

Savremeni pristup i tehnološki napredak

Izoterm-Plama se nalazi među tehnološki najopremljenijim kompanijama iz oblasti PE pene u ovom delu Evrope, što osigurava visokokvalitetne proizvode, optimalnu fleksibilnost proizvodnje i zadovoljstvo kupaca. Proizvodni pristup je unapređen pre nekoliko godina konceptom vitke proizvodnje (Toiotin proizvodni sistem).

Pakovanje prilagođeno vašim potrebama

U saradnji sa klijentima iz raznih grana, u poslednjih nekoliko godina kompanija Izoterm-Plama imala je priliku da razvije ambalažu za razne vrlo zahtevne proizvode prateći principe smanjivanja materijala i vremenskih troškova pakovanja.

Značaj pakovanja:

  • zaštita proizvoda u transportu;
  • smanjenje troškova reklamacija;
  • zaštita između proizvodnih faza;
  • smanjenje troškova tehnološkog otpada.

Za više informacija kontaktirajte kompaniju Izoterm-Plama koja se bavi i proizvodnjom izolacionih materijala.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;