INFONET-468X60-BANNER
ŽICA BEST
ŽICA BEST
11300 SMEDEREVO, SRB
VUČAK B.B.

026 660 021
065 2660 021
026 660 021

ŽICA BEST

Žica Best d.o.o. Smederevo - Vučak bavi se proizvodnjom univerzal pletiva od pocinkovane i plastificirane žice u više boja, svih mogućih dimenzija, na osnovu potreba i zahteva kupaca.

Svi proizvodi su visoko funkcionalni, ekonomični, elegantni i jednostavni za montažu. Jedinstvenost Žica Best poslovanja je u profesionalnoj usluzi, specijalnoj tehnologiji i dugogodišnjoj garanciji na proizvode visokog kvaliteta (od 10 do 20 godina).

Ceo poslovni sistem firme zasnovan je na visokoj stručnosti zaposlenih, i spremnosti da se u svakom trenutku odgovori na specifične zahteve kupaca. Prioritet poslovne politike je podizanje nivoa stručnosti zaposlenih i proširenje tržišta.

U okviru proizvodnog programa se nalaze: POC i PVC pletiva, POC i PVC paneli (3D ograde), POC i PVC zatezači, držači kosnika, šelne, tiplice za stubove (za žicu i panele), POC žica, komarnici, punktovane mreže Euro Fence, farmer pletivo, sve vrste sita, elektro-varene mreže u rolnama, žilet žica, paljena žica, grif pletiva, šulc pletiva, POC i PVC rabic pletivo, POC i PVC heksagon pletiva, ekseri, bodljikava žica, PVC žica, PVC stubovi.

Usluge koje vrši Žica Best su:

  • izrada gabiona,
  • montaža - žičane ograde,
  • izrada kapija - samonosive kapije sa elektromotorom, klizne kapije, dvokrilne kapije, pešačke kapije,
  • montaža - 2D i 3D panelne ograde,
  • ograđivanje sportskih objekata.