INFONET-468X60-BANNER

Nova ambulanta u Bačkoj Palanci

29.01.2014.

Uskoro će u sastavu Doma zdravlja "Dr Mladen Stojanović" u Bačkoj Palanci početi da radi nova ambulanta, koja će se nalaziti u MZ Stari Grad, delu grada poznatom kao Stara Palanka. Ova ambulanta građevinski je potpuno završena, a stigao je i veći deo opreme. Predviđeno je da ovde rade dva lekara opšte prakse sa pratećim osobljem.

- Čeka se kompletiranje dokumentacije koja mora biti usklađena sa zakonskim propisima – ističe Bojan Radman, zamenik predsednika opštine Bačka Palanka. - Još 2002. godine potpisan je sporazum lokalne samouprave s ondašnjom bačkopalanačkom firmom "Građevinar" o ustupanju lokacije u centru grada gde se nalazio stari Radnički univerzitet, a za uzvrat, partener je trebalo da izgradi ambulantu u Staroj Palanci. To je uradila firma "Radun inženjering" koja je naslednica "Građevinara”. Sve što je onda dogovoreno sada je urađeno, ali tada su važili jedni, a sada drugi zakonski propisi. Čim se dobiju dokumenti ambulanta u Staroj Palanci počinje da radi.

Za grad sa preko 27.000 stanovnika, a posebno za Dom zdravlja početak rada nove ambulante biće veliko olakšanje, ali prvenstveno za oko osam hiljada žitelja MZ Stari Grad. Inače u ovom delu živi najveći broj starijih Bačkopalančana.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;