INFONET-468X60-BANNER

Šid: Radovi privedeni kraju

17.01.2014. | Sremska Televizija

Radovi na adaptaciji fiskulturne sale u šidskoj Gimnaziji privedeni su kraju. Gimnazijalci su posle zimskog raspusta zatekli uređenu salu, obnovljene svlačionice  i na osnovu toga ubuduće imaće sasvim sigurno bolje uslove za odvijanje nastave. Lokalna samouprava je obezbedila sredstava za te radove u iznosu od blizu 400 hiljada dinara.

Prvi čovek šidske opštine Nikola Vasić posetio je Gimnaziju kako bi se uverio da su radovi na adaptaciji fiskulturne sale uspešno privedeni kraju. Podsećamo, na sednici koja je održana sredinom prošlog meseca Opštinsko veće Šid odobrilo je zahtev škole za odobrenje sredstava za sanaciju fiskulturne sale. Sredstva su na vreme odobrena i radovi su izvedeni u toku trajanja zimskog raspusta.

U proteklih nekoliko nedelja obavljeno je gletovanje, krečenje zidova, farbanje dotrajale stolarije, zamena neonki. Radovi su izvedeni kako u fiskulturnoj sali, tako I u hodnicima, svlačionicama,ali i u pripremnoj kancelariji profesora fizičkog vaspitanja. Adaptiranu salu neće koristiti samo đaci, nego će se nastaviti i sa dosadanjom praksom, a to je da je u poslepodnevnim satima mogu koristiti i sportki klubovi.

Za ovu investiciju opština Šid je izdvojila 376 hiljada dinara.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;