INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Leskovac: Balon sala posle pet godina

25.11.2013. | Jugmedia

Nakon punih pet godina od početka postavljanja balon sale kod Sloginog igrališta, ovaj sportski objekat je od danas konačno u funkciji.

- Ovo je jedan od najsavremenijih sportskih objekata u Leskovcu koji danas predajemo na korišćenje sportistima i građanima Leskovca – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Projekat balon sale, podsetio je, urađen je još 2006. godine kada je Ministarstvo omladine i sporta izdvojilo 15 miliona dinara. Grad je tada preuzeo obavezu da salu završi za dva meseca i da ovaj objekat sufinansira sa dva miliona dinara. Ta obaveza, međutim, nikada nije izvršena, a njena cerada je bila desetak puta na meti bandita, pa je poslednjih godina više ličila na dronjke.

Za konačno opremanje sale, uvođenje grejanja i ventilacije, odgovarajuće rasvete, svlačionica sa tuš kabinama i uređenje ograde, prilaza i parkinga, grad Leskovac je izdvojio preko 9,5 miliona dinara, od čega je samo za sanaciju oštećenja potrošeno dva miliona dinara.

- Kada smo preuzeli vođenje grada sebi smo dali u zadatak da da do kraja godine završimo sve započete objekte koje smo nasledili – rekao je Goran Cvetanović.

Brigu o balon sali će najverovatnije preuzeti FK „Sloga“ a salu će, po komercijalnim uslovima, moći da koriste svi zainteresovani sportisti i građani Leskovca. Sala ima površinu 1.300 kvadrata.  Za njen konačni završetak potrošeno je preko 25 miliona dinara.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;