INFONET-468X60-BANNER

Završetak adapacije poslovno-sportskog centra u Sremskoj Mitrovici do polovine septembra

29.08.2013. | E-kapija

Adaptacija mitrovačkog poslovno-sportskog centra "Pinki" ušla je u završnu fazu. Radovi na enterijeru i krovu hale već uveliko su u toku, urađeni su novi sanitarni čvorovi, a pri kraju je i postavljanje novog parketa, objavio je opštinski sajt.

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica i nadležnim pokrajinskim sekretarijatom i republičkim ministarstvom. Mitrovački PSC "Pinki" nako, 26 godina, biće skoro obnavljen.

"Pinki" će dobiti 1.500 novih stolica, koji ispunjavaju sve evropske standarde bezbednosti. U sportskom centru već je postavljena nova rasveta, kao i sigurnosne kamere.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremska Mitrovica uređen je plato ispred sportskog centra i postavljeno novo osvetljenje, koje nije radilo proteklih petnaest godina.

Svi radovi trebalo bi da budu završeni do polovine septembra, kada će ovaj sportski objekat biti potpuno u funkciji. Kako je najavljeno, nakon adaptacije zgrade hale, planirana je ugradnja solarnih panela, kao i postavljanje toplotnih pumpi, koje će koristiti alternativne izvore energije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;