INFONET-468X60-BANNER

Pet miliona za puteve u Novom Kneževcu (video)

01.08.2013. | RTV

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić posetio je danas Novi Kneževac, severnobanatsku opštinu kojoj je za obnovu putne mreže iz pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja obezbeđeno pet miliona dinara. Asfaltirano je više kilometra puta u više novokneževačkih ulica, u kojima je prethodno izgrađena kanalizacija, navedeno je u saopštenju posle obilaska završenih radova.

"Da bismo obezbedili razvoj Vojvodine i cele Srbije, neophodno je koncentrisati se na ravnomerni regionalni razvoj”, rekao je Pajtić i naglasio da je neophodna podrška nedovoljno razvijenim opštinama, kao što je Novi Kneževac.

Ističući da je izgradnja infrastrukture preduslov za privlačenje investicija i za kvalitetniji život, on je dodao da će, osim uloženih pet miliona dinara u putnu mrežu biti investirano još toliko.

"U prethodnih godinu dana, u prvu fazu izgradnje kanalizacione mreže uložili smo 147 miliona dinara, a planiramo da tokom godine izdvojimo još 30 miliona dinara za drugu fazu atmosferske kanalizacije, tako da će u narednoj godini polovina građana Novog Kneževca moći svoje objekte da priključe na kanalizacionu mrežu", rekao je Pajtić.

Prema rečima predsednika opštine Dragana Babića, osnovni problem u opštini je nedovoljno izgrađena infrastruktura.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;