Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije 27. novembra u Novom Sadu

27.11.2012. | E-kapija

Balkanski poslovni susret o projektima obnovljivih izvora energije u Mađarskoj, Srbiji i Rumuniji biće održan u utorak (27. novembar 2012. godine) u Novom Sadu. Skup će svečano otvoriti Goran Vasić, direktor Novosadskog sajma i Nataša Pavićević Bajić, sekretar Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine.

Na susretu će govoriti Csaki Mihaly iz klastera "Ecopanonia", Folberth Peter iz klastera "ArchEnerg", Vajda Lajos iz "Green Energy" klastera za obnovljive izvore energije iz biomase iz Rumunije, zatim Vlad Stanciu iz ROSENC - "Romanian Sustainable Energy Cluster".

Prisutnima na skupu će se obratiti i Duško Karagić, šef Ekonomske kancelarije Ambasade Mađarske u Beogradu, Jelena Đeri iz Kancelarije za investicije i ekonomski razvoj opštine Kanjiža, a Miodrag Stanisavljević i Igor Jelić iz "AlmaMons" će govoriti o finansiranju projekata.

Veroslav Janković iz Sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine govoriće o Danima energetike na Novosadskom Sajmu, a Kontra Peter, profesor na fakultetu Nagybaracska, pričaće o ekologiji, energiji i turizmu.

Miloš Ćuruvija će predstaviti Eko biciklistički kamp.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....
Darko 09.09.2019.
Po zakonu za sve nelegalno izgrađene objekt...