INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kampanja Čačanske banke i kompanije "Viessmann" na polju energetske efikasnosti

12.03.2012. | E-kapija

U želji da odgovore na sve veće potrebe za smanjenjem potrošnje energije u domaćinstvima, Čačanska banka i renomirana nemačka kompanija "Viessman" su uspostavili saradnju na polju finansiranja implementacije energetski efikasnih sistema za grejanje. Fizičkim licima su na raspolaganju izuzetno povoljni kreditni uslovi za kupovinu "Viessmann" toplotnih pumpi i solarnih panela.

Saradnja je oblikavana kroz kampanju "Grejanje za 1 evro dnevno" gde su klijentima predočene sve mogućnosti za uštede u energiji i troškovima koji nastaju kao rezultat ugradnje toplotne pumpe poslednje generacije. Koncept, na kojem je bazirana kampanja, će domaćinstvima biti približen kroz informativni flajer, internet stranicu kampanje kao i aktivnosti na društvenim mrežama.

- Kao jedna od najaktivnijih banaka na polju promocije energetske efikasnosti i očuvanja životne sredine, želeli smo da klijentima pružimo mogućnost implementacije najsavremenijih sistema za grejanje. Prestižni svetski proizvođač ovih sistema je prepoznao naše znanje i efikasnost na polju kredita za uštedu energije, nakon čega smo na obostrano zadovoljstvo uspostavili vrlo aktivnu saradnju.

Kampanja "Grejanje za 1 evro dnevno" je prva kampanja ove vrste gde će klijenti na jednom mestu moći da vide na koji način se troškovi kredita mogu isplatiti znatno ranije od konačnog roka otplate. Praćenjem smanjenja mesečnih troškova energije nakon ugradnje toplotne pumpe i visine mesečnih anuiteta po kreditu, ukazaćemo na uticaj koji relizacija kredita za uštedu energije ima na kućni budžet domaćinstva. Verujemo da će naši klijenti prepoznati da uštedom energije praktično investiraju u budućnost svoje porodice - istakli su iz Službe za upravljanje ponudom stanovništvu Čačanske banke.

Saradnja zainteresovanih strana u promociji energetske efikasanosti je od izuzetne važnosti kako bi ova tema bila razumljivija za korisnike kredita. Upravo je saradnja između Čačanske banke i kompanije "Viessmann" najreprezentativniji model. U Čačanskoj banci ističu da će i u narednom periodu nastojati da svojim klijentima pruže najbolje bankarske usluge i proizvode na polju uštede energije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;