SFSOPLATE-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Proslava 100 godina TeSys inovativnih rešenja koja oblikuju budućnost industrije

23.10.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Schneider Electric sa ponosom slavi 100 godina TeSys rešenja za kontrolu motora čiji asortiman već čitav vek vrši revolucionaran uticaj u industriji zahvaljujući inovacijama u zaštiti, nadzoru i upravljanju motorima.

Schneider Electric TeSys

TeSys rešenja za kontrolu motora (Foto: Schneider Electric)

Od 1924. godine, kada je predstavljen prvi BAR kontaktor, jedno od prvih rešenja za sigurno i efikasno upravljanje elektromotorima, TeSys je postavio temelje za inovacije u industriji.

Svaka nova generacija TeSys rešenja donela je unapređenja u sigurnosti, pouzdanosti i efikasnosti, postavljajući standarde u upravljanju motorima.

Danas, TeSys je prepoznat po vrhunskim performansama, jednostavnoj "plug-and-play" arhitekturi i fleksibilnim funkcionalnostima koje omogućavaju kompanijama optimizaciju poslovnih procesa i energetskih sistema.

"Proslava jednog veka TeSys inovacija naglašava našu posvećenost stvaranju pozitivnog uticaja u industriji", rekao je Miloš Vuksanović, generalni direktor Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru.

"Kroz digitalizaciju i elektrifikaciju, TeSys nastavlja da predvodi u optimizaciji upravljanja motorima, omogućavajući našim klijentima veće uštede energije i unapređenu održivost", dodao je.

Schneider Electric TeSys

TeSys hronologija (Foto: Schneider Electric)

Sa rastućim pritiscima u vezi sa održivošću i promenljivim uslovima na tržištu energije, kompanije sve više traže rešenja za efikasno upravljanje resursima.

Nova TeSys rešenja kompanije Schneider Electric omogućavaju smanjenje emisija ugljen-dioksida do 30% zahvaljujući naprednim digitalnim tehnologijama, optimizuju energetsku efikasnost i povećavaju pouzdanost sistema, pružajući rešenja koja olakšavaju prelazak ka održivijim poslovnim procesima.

Kroz sto godina inovacija, Schneider Electric nastavlja da unapređuje TeSys platformu, prelazeći sa elektro-mehaničkih na elektronska rešenja, što donosi smanjenje ugljeničnog otiska i povećava energetsku efikasnost.

Ambicija kompanije Schneider Electric za 2024. godinu je da ona postane prekretnica u daljem razvoju TeSys rešenja, pomažući kompanijama širom sveta da ostvare još veće uštede i dugoročnu održivost putem digitalizacije i naprednih tehnologija koje optimizuju resurse i povećavaju produktivnost.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;