INFONET-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Građevinska skela na popustu 25% i besplatna dostava na adresu!

22.08.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Ova ponuda je izazazvala veliko interesovanje na domaćem i regionalnom tržištu - prilika da kupite novu ramovsku skelu na sniženju od 25% i uz to dobijete besplatnu dostavu na adresu.

Soko skele

Bezbedne i stabilne skele, lake za montažu (Foto: Soko skele)

Ako ste u Srbiji, Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini onda imate sreće jer ova ponuda važi baš za ove tri zemlje, a ponuda važi do kraja septembra ili do isteka zaliha.

U pitanju je jedan od najboljih sistema u skelarstvu koji pruža visok nivo bezbednosti rada, čvrstu stabilnost i pritom se veoma brzo montira jer se sistem sastoji iz svega 3 glavna elementa, a reč je o ramovskoj brzomontažnoj skeli.

Karakteriše je i visoka fleksibilnost pri montiranju, te se lako prilagođava potrebama objekta bilo kog oblika, kao i terenima na kojima se postavlja.

Skela je laka i pakuje se u ramove što omogućava lagodan transport većih kvadratura i zauzima manje mesta u magicinima.

Ovaj veoma zvahvalan sistem skela će vam uštedeti novac jer će vam biti potrebno manje radnih sati da namontirate skelu, uštedećete na transportu jer možete prevoziti veću kvadraturu u jednom ili par navrata, kao i u manjim vozilima, a pritom ćete imati više prostora u skladištu pošto ovaj sistem zauzima malo mesta jer se pakuje u palete koje omogućuju lak prenos viljuškarom.

Zbog svoje jednostavnosti, skela se lako i brzo montira jer poseduje samo 3 osnovna dela - ram, duplu ogradu i gazište. Dobro je ograđena i stabilna, što pruža sigurnost i bezbednost rada na njoj, a posebno osmišljeni osigurači su tu da zaključaju ogradu i onemoguće ispadanje iz ležišta.

Ovu skelu možete kupiti sa popustom od 25% i imati besplatnu dostavu na željenu adresu na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine do kraja septembra, a za informacije o paketima skela koje su na akciji kontaktirajte Soko skele.

Iskoristite ovu ponudu i poručite vašu skelu pre isteka zaliha.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst
Antihrist 19.08.2024.
Opet Kraljevo osta poslednja rupa na sviral...

;