INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

VEKA Fine Structure - nova paleta dekorativnih folija

15.07.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Nova linija dekorativnih folija VEKA Fine Structure impresionira jedinstvenim modernim dizajnom i površinama fine strukture sa mat završnom obradom, koje su svojim izgledom veoma slične aluminijumskoj stolariji sa praškastim premazom.

Veka

Foto: VEKA

Deo VEKA strategije, kao vodećeg proizvođača PVC sistema za prozore i vrata, je da kontinuirano razvija inovativna rešenja i proizvode koji pomožu da se ova kompanija izvoji od konkurencije. Nova linija dekorativnih folija VEKA Fine Structure je upravo takav proizvod.

Svojim površinskim tehnologijama VEKA pokazuje impresivnu raznolikost dizajnerskih mogućnosti koje danas nude PVC prozori i vrata.

Trend za stolarijom u boji se neprekidno nastavlja. VEKA sistemi profila su dostupni u brojnim varijantama površina - od klasične bele do folija u modernim bojama i u dekorima drveta.

Pored toga, aluminijumske obloge su dostupne za niz drugih dizajnerskih mogućnosti, kao i ekskluzivna tehnologija oplemenjivanja površina VEKA SPECTRAL. Najnovija linija dekorativnih folija je VEKA Fine Structure, koja je u potpunosti dokazala svoj visok nivo otpornosti i postojanost boje.

Bez obzira koji je vaš odabir, sve VEKA visokokvalitetne površine se lako čiste i uz odgovarajuću negu zadržaće svoj atraktivan izgled dugi niz godina.

Nova linija folija VEKA Fine Structure nudi brojne prednosti u odnosu na uporedive proizvode na tržištu. Otkrijte neograničene mogućnosti novih dekorativnih folija.

Upečatljiv izgled - za prozore i vrata sa stilom

Boje i tekstura zrače prefinjenom elegancijom, ali istovremeno postavljaju jedinstvene akcente i mogu se optimalno kombinovati sa drugim bojama i materijalima na fasadi. Nova linija VEKA dekorativnih folija impresionira svojom površinom i savremenim dizajnom.

Fine Structure folije stvaraju poseban efekat kada se svetlost, koja prodire kroz površine fine strukture, reflektuje u različitim smerovima. Rezultat toga je mat izgled koji podseća na aluminijumsku stolariju sa praškastim premazom, koji ostavlja posebno elegantan utisak.

Najnovije boje u trendu

Pažljivo odabrane boje izuzetno lepo se uklapaju u sve moderne arhitektonske stilove. Za sada je dostupno osam boja u trendu za prozore i vrata.

Prvoklasni VEKA kvalitet

Površine VEKA Fine Structure su izrazito izdržljive, što je rezultat kompleksnog razvoja sa strogim standardima kvaliteta, što potvrđuju opsežna ispitivanja opterećenja. Folije su se morale dokazati u brojnim laboratorijskim ispitivanjima, kao i ispitivanjima na otvorenom - ne samo u skladu sa RAL zahtevima, nego i prema merilima koja daleko premašuju te zahteve. Veoma su otporne na sve mehaničke i hemijske uticaje, kao i na temperaturu ili UV zračenje.

Zahvaljujući specijalnom premazu, VEKA Fine Structure je otpornija na hemijska sredstva, čak i na sredstva za čišćenje, alifatski benzin i alkohole, a zahvaljujući infracrvenim reflektujućim pigmentima u foliji, profili znatno manje apsorbuju toplotu. VEKA prozori i vrata će tako ostati lepi i funkcionalni dugi niz godina.

Posebno laka za održavanje

Prozori i vrata sa folijom VEKA Fine Structure se lako čiste jer se prljavština ne lepi na površinu. U slučaju tvrdokorne prljavštine mogu se koristiti sredstva za čišćenje iz asortimana VEKAPRO.

Bez otisaka prstiju

Fino strukturirane površine, veoma otporne na prljanje, ne ostavljaju prostora za otiske prstiju.

Održivi materijal

PVC prozori i vrata sa VEKA Fine Structure dekorativnom folijom su održivi, ne samo zbog trenutne uštede energije. Oni se mogu lako reciklirati na kraju svog dugog veka trajanja - na taj način se štede dragoceni resursi i garantuje održivost u budućnosti.

VEKA Fine Structure postavlja standarde u pogledu kvaliteta i izvanrednog dizajna i predstavlja pouzdano rešenje za individualne, dugotrajne prozorske konstrukcije. Kompanija VEKA je uverena da će nove dekorativne folije obezbediti bitnu prednost u borbi sa konkurencijom na veoma zahtevnom tržištu stolarije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst
Antihrist 19.08.2024.
Opet Kraljevo osta poslednja rupa na sviral...
Milan 12.08.2024.
Šteta što prvo nije napravljena pruga BG - ...

;