SFSOPLATE-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Planet Residence: Stambeni kompleks koji pomera granice komfora, gradi se Xella materijalima

19.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Premium kompleks Planet Residence smešten je na jednoj od najprestižnijih lokacija u Nišu i nudi ono što životni prostor čini lakšim, lepšim i udobnijim. Na 13 spratova naći će se 420 stambenih jedinica različitih struktura, od studija do petosobnih i penthaus stanova.

Planet Residence

Za izgradnju kompleksa Planet Residence koriste se ekološki Xella materijali (Foto: Xella)

Izgrađen po najsavremenijiim arhitektonskim standardima, Planet Residence osmišljen je tako da odgovara različitim potrebama svih generacija i različitim životnim stilovima.

Kompleks je projektovan kao kondominijum zatvorenog tipa, sa privatnim parkom, recepcijom, profesinalnim održavanjem i obezbeđenjem, tako da budućim stanarima pruža maksimalni osećaj sigurnosti i privatnosti. Poseban kuriozitet su SPA i fitnes centar unutar objekta koj će biti smešteni u prizemlju i na mezaninu.

Za izgradnju ovog velelepnog kompleksa korišćeni su ekološki Xella materijali, koji su obezbedili visok standard gradnje kao i brojne benefite kako budućim stanarima, tako i životnoj sredini.

Planet Residence, novi simbol grada Niša, spoj je luksuza, komfora i savremene arhitekture. Vrhunski kvalitet očekuje se i od same gradnje, pa su za materijale odabrani upravo Xella brendovi: Ytong, Silka i Multipor.

Planet Residence

Planet Residence, novi simbol Niša (Foto: Xella)

Primena Ytong Fono 20 i Silka 115 i 200 NF blokova, budućim stanarima osugaraće najbolji zvučni komfor i stanovanje bez buke. Navedeni Xella asortiman biće korišćen na pozicijama između stambenih jedinica, kao i na poziciji kupatilskih zidova. Multipor termoizolacione ploče koje odlikuje A1 klasa negorivosti i izuzetna paropropusnost materijala, prepoznate su kao idealno rešenje za izolaciju fasadnog sklopa.

Prvoklasan izbor materijala, moderan dizajn i savremen pristup gradnji, čine ovaj kompleks idealnim mestom za komforan i kvalitetan način stanovanja.

Prilikom izgradnje objekta Planet Residence biće utrošeno preko 4.000m3 Xella materijala. Investitor je firma Put Inženjering iz Niša a završetak radova očekuje su avgustu 2024. godine.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


LAFARGE-300X250-BANNER
XELLA-300X250-BANNER
MLADOST-300X250-BANNER
MORAVACEM-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst
Antihrist 19.08.2024.
Opet Kraljevo osta poslednja rupa na sviral...
Milan 12.08.2024.
Šteta što prvo nije napravljena pruga BG - ...

;