SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

INDENNA GRUPA na Sajmu tehnike: Inovacije u dizaličnoj tehnici koje će promeniti industriju

07.05.2024. | Gradjevinarstvo.rs

INDENNA GRUPA vas poziva da posetite njen štand na 66. Međunarodnom sajmu tehnike koji će se održati na Beogradskom sajmu od 21. do 24. maja 2024. godine. INDENNA GRUPA će biti prisutna u hali 3, na štandu broj 3012, gde će predstaviti svoje najnovije inovacije i tehnološka rešenja u dizaličnoj tehnici.

INDENNA LIGHT SYSTEM, Konzolna izvedba

INDENNA LIGHT SYSTEM, Konzolna izvedba (Foto: Indenna-Kran)

Fokus ove godine je na seriji lakih mosnih dizalica - INDENNA LIGHT SYSTEMS. Ove dizalice predstavljaju revolucionarni korak napred u industriji, omogućavajući efikasno i bezbedno podizanje tereta u različitim industrijskim okruženjima.

Sa maksimalnom nosivošću od 2.000kg u rasponu od 10 metara, lake mosne dizalice nude izuzetnu fleksibilnost i prilagodljivost bilo da se koriste u proizvodnji stakla ili plastike, u građevinskoj industriji ili drugim sektorima.

Jedna od ključnih prednosti lakih mosnih dizalica INDENNA GRUPE je njihova modularnost. Sistemi se sastoje od standardizovanih komponenti koje se mogu sklopiti u željeni kranski sistem ili sistem od nekoliko dizalica koje pokrivaju više radnih mesta. Ovo omogućava jednostavnu instalaciju i laku prilagodljivost vašim specifičnim potrebama.

Osim toga, INDENNA GRUPA će na ovogodišnjem sajmu predstaviti novu liniju pokretnih (movable) dizalica. Penosive mini dizalice su poznate po svojim kompaktnim dimenzijama i laganoj konstrukciji. Od podizanja motora i pozicioniranja kalupa, do manipulacije teškim teretima, ovakva rešenja za dizanje obezbeđuju efikasno i ergonomsko obavljanje poslova uz prioritizaciju bezbednosti.

Pokretna (Movable) dizalica

Pokretna (movable) dizalica (Foto: Indenna-Kran)

INDENNA GRUPA vas poziva da istražite njene proizvode i rešenja, razgovarate sa stručnjacima i saznate kako ova tehnologija može unaprediti vaše poslovanje. Stručni tim će biti na raspolaganju da odgovori na vaša pitanja i pruži vam sve neophodne informacije.

Ne propustite priliku da saznate više o najnovijim tehnološkim dostignućima i inovacijama u industriji. INDENNA GRUPA vas očekuje na Beogradskom sajmu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;