INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

My Windows - inovativna platforma koja olakšava kupovinu aluminijumskih prozora i vrata

29.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Alumil kompanija, jedan od lidera u proizvodnji inovativnih aluminijumskih arhitektonskih sistema, sa ponosom predstavlja svoju najnoviju inovativnu platformu My Windows. Kreirana je sa ciljem da krajnim korisnicima omogući da brzo i jednostavno dobiju ponudu za izradu i ugradnju prozora i vrata od pouzdanih izvođača radova sa kojima Alumil sarađuje.

My Windows omogućava odabir partnera sa kojima Alumil sarađuje

My Windows omogućava odabir partnera sa kojima Alumil sarađuje (Foto: Alumil)

Kako funkcioniše My Windows platforma?

U tri jednostavna koraka, korisnici mogu poslati zahtev za ponudu preko My Windows platfrome. Prvo biraju željeni sistem i unose potrebnu količinu, zatim navode da li je u pitanju novogradnja ili renoviranje objekta, te određuju vremenski okvir za ugradnju.

Nakon što su detalji popunjeni - podaci o sistemu i ugradnji, u drugom koraku korisnici unose svoje kontakt podatke. U trećem koraku, korisnik bira nekog od izvođača radova nakon čega se šalje zahtev. Izvođač radova obrađuje upit i dostavlja korisnicima konkretne ponude.

Izbor novih sistema prozora i vrata za objekte predstavlja značajnu investiciju. Stoga je od suštinskog značaja konsultovati iskusnog profesionalca koji može adekvatno proceniti zahteve projekta i pružiti relevantne savete.

My Windows platforma pruža mogućnost odabira pouzdanih partnera sa kojima Alumil sarađuje, osiguravajući korisnicima izradu i ugradnju kvalitetnog proizvoda.

Odabir u tri koraka

Odabir u tri koraka (Foto: Alumil)

Ukoliko korisnici pre popunjavanja upita za ponudu žele da uživo sagledaju estetiku i funkcionalnost Alumil sistema, mogu posetiti izložbeni salon u Bulevaru Milutina Milankovića 11b, na Novom Beogradu. U impresivnom prostoru imaće priliku da detaljno pogledaju uzorke prozora i vrata i da se upoznaju sa svim prednostima koje aluminijumski sistemi pružaju.

Specijalizovani konsultant koji je na raspolaganju tokom posete, pruža sve neophodne savete i asistenciju u odabiru sistema koji najbolje odgovara potrebama i estetskim preferencijama klijenta. Poseta izožbenom salonu će omogućiti da se lakše donese odluka i obezbedi savršeno rešenje za dom.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;