INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Međunarodna naučno stručna konferencija "Sfera 2021: Tehnologija betona" u Sarajevu

18.10.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Međunarodna naučno stručna konferencija "Sfera 2021: Tehnologija betona" održaće se 2 i 3.11.2021 godine u Sarajevu, Hotel Hills. Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati.

Međunarodna naučno stručna konferencija Sfera 2021:Tehnologija betona

Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM – Beton u savremenom projektovanju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste betona, te Prefabrikovani AB elementi. Predavače pogledajte na linku: https://2021beton.sfera.ba/gostujuci-predavaci/ 

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentuju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju naučna i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogućnosti za poboljšanjem.

Cilj diskusije jeste razmena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje.

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Rofix, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjerin1, Terakop, Duly.

Međunarodna naučno stručna konferencija Sfera 2021:Tehnologija betona

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem linka: https://2021beton.sfera.ba/online-registracija/ 

Konferencija na jednom mestu okuplja struku i nauku, izlagače i predavače s područja regije, te nudi učesnicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja saradnje, te razmenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;