INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Rekonstrukcija nadvožnjaka u Mladenovcu

24.02.2021. | eKapija

Rekonstrukcija nadvožnjaka u Mladenovcu bila je glavna tema radnog sastanka predstavnika opštine Mladenovac sa Zoranom Stojisavljevićem, izvršnim direktorom sektora za održavanje državnih puteva i njegovim saradnicima iz JP Putevi Srbije.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Ovom prilikom još jednom je ukazano na važnost ove saobraćajnice i neophodnost da radovi počnu što pre kako bi se saobraćaj vratio u normalne tokove, navedeno je na sajtu Opštine Mladenovac.

Prema rečima nadležnih iz Puteva Srbije, pripremni radovi u smislu projekta i potrebnih saglasnosti su pri kraju. Kako je rečeno, radovi na samom nadvožnjaku trebalo bi da počnu u drugoj polovini marta, a saobraćaj na mostu biće omogućen do kraja avgusta.

Osim nadvožnjaka, ukazano je na sve nebezbedne deonice na državnim putevima, na deonice državnih puteva koje je potrebno rekonstruisati, kao i na potrebu izgradnje kružnih raskrsnica, između ostalog i kod hotela Drapšin. Ukazano je takođe i na neophodnost izgradnje pešačkih staza uz državne puteve kao i na potrebu da se na pojedinim deonicama uspori saobraćaj.

Takođe, kao veoma važan segment bezbednosti saobraćaja prepoznato je uređenje zona osnovnih škola koje se nalaze na državnim putevima i postignuti su dogovori o njihovom uređenju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;