INFONET-468X60-BANNER

Kablovske motalice domaće proizvodnje

19.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Kablovske motalice pod brendom Mak Trade proizvode se u Srbiji i odlikuje ih visoki kvalitet i otpornost. Prilagođene su svim korisnicima i prikladne su za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Takođe, garantuju sigurnost pri težim uslovima rada: u industriji, građevinarstvu, brodogradnji i trgovini. Namenjene su za priključivanje proizvoda u korišćenju zahtevnih i srednje zahtevnih uređaja kao što su ručni električni alati, kosilice za travu, električni uređaji i alati u građevinarstvu. Odnosno, oni aparati koji nisu u mogućnosti da se priključe na postojeću mrežu zbog udaljenosti izvora električne energije.

Kablovske motalice

Visok kvalitet i ergonomija kablovskih motalica domaće proizvodnje pružaju sigurnost i mobilnost prilikom upotrebe. Prilikom upotrebe motalice, potrebno je odmotati celu dužinu kabla kako bi se omogućio nesmetan rad priključnih uredjaja i dug radni vek motalice i kabla.

Motalice poseduju karakteristike zaštite po internacionalnom standardu IP20, IP44 i IP67.

Kablovske motalice

Elementi kablovskih motalica

Motalice poseduju postolje i nosač za lakši prenos, a ima i modela sa kolicima i točkovima kako bi lakše nosili kabal i do dužine 100 metara. Motalice poseduju različite preseke kablova: 3Gx1,50, 3Gx2,5, 5Gx1, 5  i 5Gx2,50. Imaju ugrađeni termoprekidač da spreči preopterećenje. Motalice imaju od dve do četiri različite priključnice koje su integrisane u bubnju. Bubanj motalice može biti metalni ili PVC. Utikači na kablu su monofazni, trofazni i industrijski UKO-UTO. Pored nosača motalice, na bubnju se nalazi ručica koja služi za lakše namotavanje kabla.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


VUEKO
VUEKO
NOVI SAD
www.vueko.net

UNIPROM
UNIPROM
BEOGRAD-ZEMUN
www.uniprom.rs

OBO BETTERMANN
OBO BETTERMANN
STARA PAZOVA
www.obo.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;