INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Gradi se veliki olimpijski bazen na Vračaru

11.02.2021. | Beoinfo

Na Vračaru će biti izgrađen veliki olimpijski bazen koji će građani moći da koriste već sledećeg leta, a to je bila i želja građana koju su iskazali u anketi o tome šta treba da se gradi u njihovoj opštini, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić za TV Studio B.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Opredelili smo se za lokaciju koja se nalazi na 63 ara u Južnom bulevaru 69. Pored toga biće napravljena i jedna multifunkcionalna hala za više sportova, što će omogućiti građanima Vračara, pogotovo onim najmlađima, da pored otvorenog i zatvorenog bazena koriste i salu gde će moći da treniraju i mnoge druge sportove, dodao je Vesić.

On je istakao da posle toga sledi rekonstrukcija zgrade Sportsko-rekreativnog obrazovnog centra "Milan Sandić" kada deo aktivnosti bude tamo prebačen. 

– Mi u ovom trenutku kao Grad Beograd projektujemo novi olimpijski bazen i novu multifunkcionalnu dvoranu. Kada završimo projektovanje do kraja ove godine, Grad će obezbediti sredstva da sledeće godine raspišemo tender i da počnemo sa izgradnjom novog olimpijskog bazena. Već sledećeg leta imaćemo olimpijski bazen u kome ćemo moći da uživamo. Bazen će biti i zatvoren, tako da će tu moći da se igraju vaterpolo utakmice i održavaju takmičenja – rekao je zamenik gradonačelnika.

On je dodao da je do sada u Sportski centar "Vračar" uloženo oko 15 miliona dinara, gde je zamenjena stolarija a u planu je da se rekonstruiše cela zgrada.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;