INFONET-468X60-BANNER

ACO Akademija i izložbeni prostor na tržištu Srbije

26.02.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Posle 16 godina poslovanja u Srbiji i Crnoj Gori, kompanija ACO je krajem prošle godine uz prisustvo mnogobrojnih partnera i saradnika svečano otvorila svoj novi izložbeni prostor, čime je i zvanično označila početak rada ACO Akademije.

ACO Akademija i izložbeni prostor na tržištu Srbije

Prisutni gosti imali su priliku da u izložbenom prostoru uživo vide veliki broj eksponata sa proizvodima u realnom okruženju, kao i da se upoznaju sa njihovim karakteristikama od strane eksperata kompanije ACO. Ovim su dobili kratak uvid u to na koji način će ACO Akademija kao koncept pružiti priliku partnerima i saradnicima kompanije, projektantima, arhitektama i izvođačima, da nauče više o načinu na koji im rešenja kompanije ACO mogu pomoći prilikom izvođenja njihovih projekata.  

Pored toga imali su priliku da čuju o budućim trendovima u upravljanju površinskim vodama i dizajniranju gradova budućnosti od redovnog profesora Imperial koledža u Londonu. prof. dr. Čedomira Maksimovića u njegovom predavanju "Blue Green Solutions" – sistemski pristup održivom i efikasnom razvoju urbanih sredina.

ACO Akademija i izložbeni prostor na tržištu Srbije

Motivi i eksponati prisutni u celom enterijeru novootvorene ACO Akademije neguju vezu savremene umetnosti, NordArt-a i industrije, koji igraju veoma važnu ulogu u vrednostima i načinu rada kompanije. Ovim će posetioci, pored upoznavanja sa rešenjima kompanije ACO, imati priliku i da se bliže upoznaju sa njenom filozofijom, kao i motivima koji je pokreću, kao što tu priliku imaju i posetioci ACO Akademije u centrali u Rendsburgu.

ACO. creating the future of drainage

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;