INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Rekonstruisano stepenište na Gardošu

20.11.2019. | Tanjug

Završena je rekonstrukcija jednog od prilaznog stepeništa do kule Gardoš. Rekonstruisano stepenište do kule Gardoš urađeno je u okviru projekta pokrenutog pre nekoliko godina "Da se gradi i radi po tvom", gde je data prilika svim građanima u svim opštinama da kandiduju projekte za koje smatraju da su najvažniji u njihovom komšiluku. Jedan od tih projekata na teritoriji Zemuna bilo je ovo stepenište, izjavio je ministar finansija Siniša Mali nakon obilaska završenih radova na kuli Gardoš.

Pogled sa Gardoša (www.pixabay.com)

On je istakao da je taj projekat pravi primer kako Vlada Srbije, lokalne samouprave i građani zajedno menjanju gradove i zemlju na bolje i dodao da će se i ubuduće čuti glas građana prilikom radova. Za tu rekonstrukciju Grad Beograd i opština Zemun izdvojili su 15 miliona dinara.

Predsednik opštine Zemun Dejan Matić naveo je da su u vreme kada je ministar Mali bio gradonačelnik Beograda pokrenuti mnogi infrastrukturni projekti na toj opštini, a da je jedan od tih projekata stepenište do kule Gardoš. Navodi da je prva faza radova završena, a da predstoji postavljanje dekorativne rasvete na stepeništu. Pozvao je građane Zemuna da nastave sa davanjem predloga i sugestija u kom smeru žele da se razvija ta opština.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;