INFONET-468X60-BANNER

Koridor 11 - Trenutno najveći infrastrukturni projekat u Crnoj Gori i jedan od najvećih u Srbiji

10.07.2018. | Beta

Za Srbiju je prioritet izgradnja infrastrukture koja je povezuje sa susedima, istakla je ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. Ona je razgovarala sa ambasadorom Crne Gore u Srbiji Branislavom Mićunovićem o zajedničkoj podršci infrastrukturnim projektima.

- Pored izgradnje Koridora 11, koji će nas bolje povezati u drumskom saobraćaju, Srbija planira i nastavak rekonstrukcije barske pruge, kako bismo dobili i efikasniju železničku vezu sa Crnom Gorom i Lukom Bar - rekla je Mihajlović, a navodi se u saopštenju.

Mihajlović i Mićunović razgovarali su i o zaključivanju Memoranduma o saradnji na realizaciji infrastrukturnih projekata između dve zemlje, koji će omogućiti intenzivniju saradnju u vezi s realizacijom konkretnih projekata od strateške važnosti za obe zemlje.

- Koridor 11 je trenutno najveći infrastrukturni projekat u Crnoj Gori i jedan od najvećih u Srbiji, i logično je da između resornih ministarstava postoji sveobuhvatna saradnja, razmena informacija i uzajamna podrška koja će omogućiti bržu realizaciju projekta - navela je Mihajlović.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;