Preduzeće SET najmlađima darivalo pozorišnu predstavu u godini jubileja

19.03.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET Šabac obeležava ove godine 15 godina postojanja i rada. SET je tokom proteklih deceniju i po deo zajednice u kojoj raste i razvija se, dajući doprinos daljem razvoju okruženja u svim segmentima života. Osim profesionalnih poduhvata kojima ispunjava najviše standarde struke, predstavljajući svoju zajednicu na pravi i dostojana način, SET je u prethodnim godinama bio deo brojnih različitih društveno odgovornih i humanitarnih aktivnosti.

Slika. Ekipa SET-a na predstavi

- Kako je jedna od osnovnih ideja vodilja naše profesionalne prakse da sve što radimo bude na korist okruženja u kom i ljudi sa kojima živimo, i godina značajnog jubileja biće u znaku takvih akcija. Kultura i obrazovanje, uvereni smo, predstavljaju temelj svakog uspešnog društva, pa će jedan deo naših aktivnosti biti posvećen deci i mladima – u planu je saradnja sa Predškolskom ustanovom „Naše dete“ na stvaranju boljih uslova rada u nekom od šabačkih vrtića, ali i stipendiranje najboljih šabačkih đaka koji se školuju za zanimanja kojima se bavi naše preduzeće - rekli su iz preduzeća SET.

Prva u nizu akcija posvećena je upravo najmlađim Šapčanima - predškolcima, kojima je darovalo predstavu „Mačak u čizmama” Šabačkog pozorišta. Poklon predstava je simboličan način da ovo preduzeće pokaže svoju opredeljenost za afirmaciju pravih vrednosti u svim oblastima stvaralaštva i života.

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. osnovano je u novembru 2003. godine sa ciljem da obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno - poslovnih, pa sve do industrijskih objekata, oblasti niskogradnje, od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, kao i u oblasti hidrogradnje.

- Naš tim je naša snaga, zato je u SET-u danas 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije - dodali su.

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...