"B2B" skup "Rusija–Evropa: saradnja bez granica" - SIEPA poziva domaće firme da učestvuju na poslovnom forumu u Moskvi

08.02.2010. | eKapija

Udruženje preduzetnika Moskve (MAP) u saradnji sa SIEPA i 52 institucije za podršku biznisa iz 27 zemalja, organizuju Međunarodni forum poslovnog partnerstva "Rusija–Evropa: saradnja bez granica", koji će biti održan 7. i 8. juna 2010. godine u Moskvi, saopštila je SIEPA.

Forum se održava drugi put i fokusiran je na mala i srednja preduzeća, ali je otvoren i za velika preduzeća. Na prvom Forumu održanom 2009. godine susrelo se 80 ruskih preduzeća sa velikim brojem evropskih firmi i institucija. Tokom jednog dana održano je 500 sastanaka i veliki broj neplaniranih susreta.

Ovogodišnji Forum će biti posvećen pregovorima između ruskih i evropskih preduzeća, uključujući mala i srednja preduzeća, a koja se bave proizvodnjom, istraživanjima, razvojem i uslugama. Srpskim kompanijama se pruža mogućnost da prisustvuju sastancima ne samo sa ruskim nego i sa evropskim potencijalnim poslovnim partnerima.

Na Forum 2010. pozvana su evropska i ruska preduzeća iz sledećih sektora: prehrambena industrija; drvna industrija, celuloza i papir; hemijska industrija; mašine i mašinogradnja; elektronika i elektrotehnika; građevina/građevinski materijali; tekstil, krzno/koža, proizvodnja odeće; obrada metala; automobilska industrija; medicinska industrija (oprema/lekovi); optika, tehnologije i oprema za izradu i preradu stakla; kao i "novi" sektori i tehnologoje - energetika, ekologija, klima, voda; biotehnologije, biogorivo, bioenergija; napredni savitljivi materijali; vazdušno-kosmičke tehnologije; informacione i komunikacione tehnologije; nanotehnologije.

Registracija za Forum 2010. je otvorena od 11. januara i traje do 25. maja 2010. godine. Više informacija na sajtu agencije (klikni na kontakt ispod).

 

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Ujka Vasa 20.10.2020.
Bojler je odličnog kvaliteta. Vreme je da ...
mile 15.10.2020.
Lepsa je nasa na Slaviji.
Bojan 17.09.2020.
Rokovi su prosli...zjape rupe, tu i tamo na...
Andrea 13.09.2020.
Svidja mi se ova ideja ali ne znam koliko j...
Žilijen 09.09.2020.
Da li ima neka informacija o ovom tenderu? ...