INFONET-468X60-BANNER

CRH Srbija donirala porodilištu opremu vrednu 50.000 evra

23.12.2016. | Tanjug

Fabrika cementa CRH Srbija u Popovcu kod Paraćina, protekle nedelje je porodilištu Opšte bolnice u Paraćinu poklonila neonatološku i drugu medicinsku opremu vrednu 50.000 evra.

Opremu: dva stola za porođaj, dva reanimaciona stola, jedan ginekološki sto, dva pacijent monitora, jedan bilirubinometar i LED lampu, CRH Srbija je porodilištu donirala kroz akciju „Bitka za porodilište" Fonda B92.

Opremu su uručili direktor CRH Srbija Frederik Obe i predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Vedran Matić.

Direktor CRH Srbija je ocenio da svaka kompanija mora da bude svesna važne uloge koju ima u stvaranju pozitivnih uticaja u sredini u kojoj posluje.

Slika. Projekat „Bitka za porodilište“ (arhiva, preuzeto sa www.crhserbia.com)

- Briga o porodilištima i briga o deci je njaznačajnija i najvažnija za naše zaposlene, pogotovo što su mnogi od njih nedavno oformili svoje porodice - rekao je Obe na konferenciji za novinare.

Cilj akcije „Bitka za bebe - bitka za porodilište" predstavlja takođe važan deo vrednosti društveno odgovornog poslovanja koje poštujemo u CRH Srbija, napomenuo je Obe i istakao da „nam je veoma drago što smo u mogućnosti da utičemo na poboljšanje nivoa nege koju će imati ubuduće mali pacijenti porodilišta u Paraćinu".

Matić je rekao da je Fond B92 „neizmerno zahvalan CRH Srbiji na ukazanom poverenju i prilici da sarađuju na ovoj važnoj borbi".

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;