INFONET-468X60-BANNER

Seminar u organizaciji firme Polykem SR - Trespa paneli za enterijere i fasade

10.09.2009.

Polykem SR organizovao je juče (9.9.2009.) još seminar na kom su profesionalci iz Srbije mogli da se upoznaju sa programom jednog od vodećih svetskih proizvođača panela za enterijere i fasade, kompanijom Trespa iz Holandije.

Polykem SR, kao ovlašćeni zastupnik Holandske kompanije Trespa BVD, u Gemax-ovoj sali za konferencije (Banjički Venac 28b u Beogradu) gostima seminara predstavio je predavača  Marc Verhoeven-a iz Holandije (na fotografiji).

On je predstavio istorijat i razvojni put Trespa-e, od proizvođača furnira za Philips tehničke uređaje, preko proizvođača panela za izradu kancelarijskog nameštaja, pa sve do današnjeg lidera na tržištu fasadnih panela od lameliranog drveta.

Proizvodni program podeljen je u četiri celine – Meteon, Athlon, Virtuon i TopLab+, namenjenih za ugradnju na ventilisanim fasadama i u enterijeru, uključujući enterijere sa posebnim zahtevima (hirurške sale, laboratorije, itd).

Fabrika Trespa u Holandiji opremljena je presom za lameliranje koja može praviti panele od skoro 10m2, što je čini najvećom presom te vrste na svetu. Moguća je i izrada panela po specijalnim zahtevima projektanata.

Za sve dalje informacije u vezi sa ovim panelima možete se obrati ovlašćenom distributeru na kontaktima ispod.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

PROMO TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;