INFONET-468X60-BANNER

Od sledeće godine „Krovovi Beograda” – novi veliki projekat „Gradskog stambenog”

18.10.2010.

Realizacijom projekta „Krovovi Beograda” biće rešeni problemi prokišnjavanja i kompletno investiciono sređivanje svih zajedničkih delova zgrade, koje će kao investitor u celosti izvesti JP „Gradsko stambeno” u zamenu za dogradnju ravnih, odnosno adaptaciju kosih krovova.

Na ovaj način istovremeno će biti olakšano finansiranje izuzetno skupih velikih investicionih radova na stambenim zgradama, ali i poboljšano stanje stambenog fonda u Beogradu. Realizacija projekta trebalo bi da počne od januara 2011. godine.

Kako bi doprinelo unapređenju kvaliteta života korisnika usluga, ali i svih Beograđana, JP „Gradsko stambeno” ovom akcijom želi da ide korak dalje u pružanju svojih usluga, stavljajući akcenat i na usluge koje ne spadaju u primarnu delatnost preduzeća.

Ovo preduzeće je, inače, servisna kompanija koja na tržištu deset beogradskih opština pruža usluge održavanja stambenih zgrada i njihovih instalacija, krovova, fasada, liftova i drugih zajedničkih uređaja, obavlja hitne intervencije i održava higijenu.

„Gradsko stambeno” modernim i društveno odgovornim poslovanjem doprinosi da život oko milion korisnika usluga u više od 14 hiljada beogradskih zgrada bude po najvišim standardima održavanja, čistoće, ispravnosti i zdrave životne sredine.

Povodom pokretanja novog projekta „Krovovi Beograda”, u sredu, 20. oktobra, u 11 časova u restoranu „Orijent ekspres” hotela „Balkan” biće održana konferencija za novinare. Govoriće Slobodan Miljković, direktor JP „Gradsko stambeno”, Zoran D. Živković, savetnik direktora i autor projekta, kao i stanar zgrade koja se prijavila za projekat.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;