INFONET-468X60-BANNER

Pirot: Nastavljaju se radovi na Zatvorenom bazenu

14.11.2014. | PlusOnline

- Ministartvo građevinarstva uplatilo je deo sredstava izvođaču radova, preduzeću „Putevi Užice“, na izgradnji zatvorenog bazena, čime su se stvorili uslovi za nastavak radova –  kaže Branislav Kostić, direktor „Direkcije za izgradnju“.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Ostalo je da se završi deo fasade, a najveći deo radova je na unutrašnjem uredjenju objekta, što nije uslovljeno vremenskim prilikama. Kostić napominje da ne očekuju dalje zastoje u isplatama ispostavljenih situacija, kako bi se radovi do okončanja odvijali u kontinuitetu.

- Promenili smo četiri ministarstva, svaki put bila je potrebna procedura od nekoliko meseci za promenu Radne grupe, pečata i svega što je neophodno, a na to niko od nas nije mogao da utiče – kaže Kostić.

U toku su radovi na uredjenju dvorišta oko zatvorenog bazena, koje finansira lokalna samouprava. Urediće se prilaz, parking prostor, objekat će biti bovezan na sistem daljinskog grejanja. Na delu parking prostora biće izgrađena nadstrešnica na koju će biti instalirani solarni paneli koji će se koristiti kao alternate izvor energije za zagrevanje vode u bazenu.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;