IZOLACIJA-468X60-BANNER

Dvodecenijska investicija u Gajdobri

29.08.2014. | Dnevnik

Pre skoro dve decenije u Gajdobri, mestu sa oko 2.500 stanovnika u bačkopalanačkoj opštini, započeta je gradnja sportske hale. Tada je u ovom selu poznatom po vrhunskim sportistima, a osnovna škola nije imala adekvatnu fiskulturnu salu. Bili su to jaki argumenti da se hala gradi, međutim, odabran je projekat megalomanskih razmera. Gradnja hale veće od one u sedištu opštine, ni do danas nije završena.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Sada je kasno pričati o opravdanosti ovakve investicije, jer kada je započeta izgradnja sportske dvorane u Gajdobri, bile su druge okolnosti – konstatovao je Aleksandar Đedovac, predsednik opštine Bačka Palanka prilikom posete Gajdobri.

On je naglasio da je prioritet za lokalnu samoupravu da pomogne sanaciju ovdašnje škole, ali daje se i za nastavak izgradnje sportske hale.

- I prošle godine smo pomogli, a ove smo iz budžeta odvojili pet miliona dinara za hidro mrežu. Procena je da nedostaje još 30 miliona dinara da se hala završi, a do tada treba pronaći i načine kojima bi se mogla većim delom samofinansirati – rekao je Đedovac.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;