INFONET-468X60-BANNER

Novo ruho poljoprivredne škole u Rumi (video)

21.08.2014. | RTV

Za vreme letnjeg raspusta uređena je Srednja poljoprivredna škola „Stevan Petrović Brile“ iz Rume. Kako bi i učenici i profesori imali bolje uslove za rad, tokom protekle nedelje izvršena je sanacija i zamena prozora u dve učionice. Radovi su trajali nekoliko dana, a sredstva za ovu namenu su izdvojena iz budžeta lokalne samouprave. Periodi kad su školske klupe prazne koriste se za uređenje i radove na školskim objektima.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Rumska poljoprivredna škola je tokom prošle nedelje izvršila zamenu stare stolarije i postavila sedam  novih prozora na dve učionice i roletne, na hemijskom kabinetu. Sve je rađeno u cilju poboljšanja uslova za rad i učenje u ovim prostorijama – rekao je Milan Pupovac, direktor ove obrazovne ustanove .

- Poljoprivredna škola je samo jedna od nekoliko škola u rumskoj opštini koje su ovog leta radile na adaptaciji učionica. Sredstva za ove radove izdvojena su iz budžeta lokalne samouprave u okviru redovnog programa – rekao je Dušan Ljubišić, načelnik Opštinske uprave u Rumi.

Veći deo na zgradi poljoprivredne škole je završen, ostao je još jedan manji deo neispravne stolarije koji se očekuje da će biti zamenjen u narednom periodu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;