INFONET-468X60-BANNER

Casa moderni poslovni prostori

03.05.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Stakleni zid

Moderni poslovni prostori su gotovo nezamislivi bez staklenih pregrada i zidova budući da štede dragoceni prostor i omogućavaju prodor prirodne svetlosti, što stimulativno utiče na raspoloženje zaposlenih i ujedno povećava produktivnost.

Želeći da maksimalno iskoriste dnevnu svetlost, dizajneri enterijera se najčešće odlučuju za staklene pregrade. Staklo enterijer čini elegantim, otvara prostor i omogućava veću interakciju među zaposlenima, podržavajući tako timski rad.

Raznovrsni multifunkcionalni sistemi u CASA portfoliu ne zahtevaju puno mesta, a ambijent se lako može transformisati i podeliti u skladu sa potrebama investitora. Staklene površine se mogu brendirati peskiranjem ili folijama za staklo po željenom motivu, a u novije vreme tu su i pametne folije koji jednim klikom čine staklo neprovidnim i daju potrebnu privatnost.

U ponudi kompanije CASA - Custom Art može se pronaći prvoklasan arhitektonski okov i isključivo sertifikovani sistemi pregrada poznatih svetskih proizvođača.

Usluga kompanije Casa obuhvata konsalting za najoptimalnije planiranje prostora i izbor rešenja u skladu sa vašim budžetom i potrebama, nabavku i instalaciju staklenih zidova i pokretnih pregrada, kao i post prodajnu podršku i servis.

Casa svojim distributerima obezbeđuje tehničku podršku prilikom pripreme i razrade projekata i obuku instalacije, tako da se možete se osloniti na Casu za svaki vaš projekat.

Dormakaba FLIPP – Aluminijumski štokovi

Sofisticirana tehnologija laganih aluminijumskih štokova i profila Flipp laka je za implementaciju bilo da su u pitanju jednostavni ili kompleksni sistemi staklenih pregrada. Karakteriše ih ugradnja po principu "suve montaže" što ih čini idealnim i za kasniju adaptaciju.

Flipp svojim širokim asortimanom može odgovoriti na bilo koju situaciju kada su u pitanju staklene pregrade i vrata. Svi tipovi Flipp profila mogu se kombinovati sa kolekcijom okova nemačkog proizvođača Dormakaba za staklena vrata.

Aluminijumski štokovi

Dormakaba MUTO Sistemi za klizna vrata

Za ograničen prostor preporučuju se elegantni sistemi staklenih fiksnih pregrada u kombinaciji sa kliznim drvenim ili staklenim vratima poput MUTO sistema. Najčešća primena kliznih vrata je kao pregrada između trpezarije i dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, pregrada između spavaće sobe i master kupatila. Često se koriste i za kancelarijski prostor.

MUTO okov za klizna vrata nudi više slobode prilikom planiranja, laku instalaciju i mogućnost kasnije nadgradnje dodatnih opcija kao što su usporivači, sinhrono i elektromehaničko zaključavanje.

Prednost ovog kliznog sistema se ogleda i u odsustvu donje vodilice. MUTO predstavlja visokokvalitetan klizni mehanizam, siguran i bezbedan za korisnike, jednostavan za ugradnju i upotrebu, a nudi veliki izbor konfigurisanja kliznih vrata bilo da su od stakla ili drveta, baš po meri otvora.

Sistemi za Klizna Vrata

Mobilni zidovi

Mobilni zvuko-izolovani zidovi najbolje ilustruju modernu multifunkcionalnost i potencijal radnog ili konferencijskog okruženja, pogotovo za prostore u kojima su aktivnosti raznovrsne i promenljive.

To je brzo isplativa investicija za sve hotele, kongresne centre, pozorišta, bioskope, javne ustanove i kompanije.

U ponudi kompanije Casa pronaći ćete tri renomirana proizvođača pokretno pregradnih zidova: ESPERO, DORMA i SKYFOLD i nekoliko vrsta zvučno izolovanih pokretnih pregrada.

Upotreba pokretnih zidova se ne završava na jednostavnom pregrađivanju prostora i redukovanom prenosa zvuka, pokretni zidovi se mogu iskoristiti kao magnetne table za pisanje, projektni zid ili čak kao umetničko delo uklopljeno u dizajn enterijera.

Sistemi za klizna vrata

Stakleni klizni pokretno pregradni paneli - Dormakaba HSW

Pokretno pregradni zidovi od stakla mogu se koristiti i za izloge maloprodajnih objekata jer pružaju panoramski pogled neisprekidan robusnim profilima. Klizni stakleni pregradni zidovi "HSW" proizvod su novije tehnologije i idealni su za ugostiteljske objekte, zimske bašte ili izloge u tržnim centrima.

Prednosti su im višestruke: omogućavaju panoramski pogled, nema vertikalnih okova i podnih prepreka. Maksimalna visina panela prevazilazi slične sisteme na tržištu i dostiže do 4.000mm, dok širina jednog panela može biti do 1.250mm a na jednom parking mestu trpi opterećenje do 1.000kg. Dužina staklenog zida je neograničena. Sistem je namenjen za komercijalnu upotrebu i uspešno izdržava test vremena i čestu eksploataciju.

Stakleni klizni pokretno pregradni paneli

Stručni tim firme CASA – Custom Art stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i spreman je da pruži kontinuiranu razvojnu i postprodajnu podršku. Očekuju vaš poziv.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;