INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Vaše kupatilo - Vaša oaza

09.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće Primna d.o.o. bavi se već 10ak godina unazad trgovinom na veliko i malo. Širok asortiman proizvoda obuhvata između ostalog kompletnu opremu za kupatilo (sanitarije, baterije, tuš kade i kabine), nameštaj za kupatila kao i italijansku keramiku (Emil grupacija granitne keramike). Sanitarna oprema potiče iz uvoza svetskih brendova među kojima su Grohe, Villeroy&Boch, Kludi, Emil, Dornbracht, Miele i mnogi drugi.

Iz širokog asortimana proizvoda izdvajaju se:

VILLEROY & BOCH

VICLEAN-I 100

Sveža, čista voda predstavlja čistoću i higijenu. U kupatilu se koristi za osvežavajuće tuševe i tople, opuštajuće kupke, kao i za brijanje i pranje zuba. Uz nove wc šolje za pranje koje su takođe i u funkciji bidea, možete uživati u istom prijatnom, čistom osećaju nakon korišćenja toaleta. ViClean su wc šolje koje imaju bide funkciju koja pruža topao i blagi sprej vode za čišćenje iz mlaznice ispod daske wc šolje. Sve što treba da uradite je da se osušite pomoću mekog peškira ili toaletnog papira. 2u1 ViClean šolje pružaju intimno čišćenje dok štite kožu i pružaju vrhunsku higijenu.

Villeroy&Boch - ViClean-I 100

Villeroy&Boch - ViClean-I 100 - Genijalno diskretna. Osvežavajuće prijatna.

Manje je više: može se reći za revolucionarni dizajn nemačke firme Villeroy & Boch kada su lansirali u jednom proizvodu wc šolju i bide pod nazivom ViClean-I 100. Inovativna tehnologija bidea sakrivena unutar wc šolje je skoro pa nevidljiva spolja. Elegentni dizajn ViClean-I 100 wc šolje-bidea uklapa se u širok spektar dizajna kupatila.

Villeroy&Boch - ViClean-I 100

Villeroy&Boch - ViClean-I 100 - Maksimalna udobnost. Maksimalna higijena.

Unutrašnji rad ove wc šolje-bidea otkriva širok spektar praktičnih funkcija koji se očekuju od modernog bidea. Temperatura i intenzitet bidea mogu se podesiti pomoću daljinskog upravljača ili preko aplikacije i tako omogućiti uživanje u blagom čišćenju toplom vodom pri svakom odlasku u kupatilo.

Karakteristike proizvoda:

  • Moderna wc šolja-bide sa elegantnim dizajnom.
  • Individualno podesiva HarmonicWave bide prskalica.
  • Jednostavno rukovanje pomoću obezbeđenog daljinskog upravljača ili preko aplikacije.
  • Sa ugrađenom tehnologijom DirectFlush za optimalnu higijenu.
  • CeramicPlus površinska obrada za odbijanje prljavštine i bakterija.
  • QuickRelease za jednostavno skidanje wc daske.

KLUDI

KLUDI AMEO

Svojom jednostavnom, zaobljenom formom, nova KLUDI AMEO linija odražava trenutni trend modernog dizajna prema „mekom minimalizmu“. Pored ugrađenog najsavremenijeg dizajna KLUDI AMEO linija nudi naprednu funkcionalnost i širok spektar mogućnosti uz cene koje će zadovoljiti skoro svačiji budžet.

Kludi - Ameo

Kludi - Ameo - Dodir luksuza

KLUDI BALANCE

KLUDI BALANCE zrači umirujuće. Oštre linije u kombinaciji sa blagim krivinama u bezvremenskom dizajnu su savršen izbor za kupatila. Čini se da je ručica iznad tela baterije kao rukavica na ruci koja svojim prekrasnim linijama precizno reguliše protok vode.

Kludi - Balance

Kludi - Balance - Potpuna harmonija

KLUDI posvećuje posebnu pažnju svojoj izradi. Vrhunska završna obrada daje sjajnim površinama sjaj i izdržljivost. Ovo osigurava da baterije dugo ostaju lepe i čiste. KLUDI BALANCE u beloj boji izaziva emocije. Čista bela daje novi intenzitet osećaju čistoće i svežine. Diskretni hromirani detalji omogućavaju belim površinama da blistaju. Suptilna čistoća boja naglašava prozračnost linija.

Kludi - Balance

Kludi - Balance - Tako čisto. Tako lagano.

EMIL CERAMICA

BE-SQUARE

Svestrana i bezvremenska, diskretna, pedantna, elegantna zvezda dizajnerskih šema Be-Square linija pločica od Emil Ceramice slavi najosnovniji i najčistiji aspekt betona, neutralan i veoma impresivan, svestran i bezvremen materijal, koji postaje zvezda dizajnerskih skica s diskrecijom, strogošću i elegancijom. Kolekcija je ukrašena mešavinom devet ukrašenih cementnih pločica veličine 20x20, sa nijansama koje su balansirane po intenzitetu i mešavinom pločica od 20x20 majolike sa taktilnom površinom koja se sastoji od mat i sjajnih kontrasta. Iz obe mešavine cementa i pločica od majolike izabrana je jedna dekoracija da bi se stvorile snažne karakteristike dekorativnih površina koje imaju veliki estetski uticaj. BeDecor kolekcija je u kojoj se izmenjuju geometrijske figure krugova i kvadrata. Izmenom ovih pločica stvaraju se dinamični, živahni dekorativni zidovi.

Be-Square - EMIL CERAMICA

Be-Square - EMIL Ceramica - Čisti betonski efekat sa kontrastima mat-sjaja. Idealan pokrivač za urbane enterijere i metropolitanske loftove

Kreirana u veličinama od 60x120, 60x60, 30x60, 80x80 (prirodne i polu-polirane) i 40x80, u 4 moderne boje od slonovače do crne, Be-Square kolekcija stvara linearne površine i idealna je za zidove urbanih enterijera i metropole. Dostupne su i u debljini od 20mm.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst
Antihrist 19.08.2024.
Opet Kraljevo osta poslednja rupa na sviral...

;