AQUAPUR - Program čiste vode

01.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija AQUAPUR se bavi proizodnjom i prodajom bazena i uređaja-sistema za prečišćavanje otpadnih voda, separatora masti i ulja, kao i proizvodnim programom svih vrsta rezervoara i drugih elemenata i postrojenja u industriji.

Fabrika je smeštena u centralnom delu srbije u Kosjeriću. Godine 2018. ponosno je proslavila deceniju poslovanja u kojoj je rasla i razvijala se zajedno sa svojim klijentima. AQUAPUR posluje na celom Balkanu i širom Evrope.

Bazen

Bazen

Osnovni matrijal koji AQUAPUR koristi je polypropilen nemačkog proizvođača Roechling koji garantuje stalni kvalitet i da je sve proizvedeno u AQUAPURU uvek u standardu. Polipropilen PPHD je materijal namenjen za ljudsku upotrebu, otporan na sve vrste hemije, sa integrisanom bojom i UV zaštitom i neograničenim vekom trajanja.

Bazen

Bazen

AQUAPUR je kompanija sa svojom proizvodnjom i razvojnim sektorom i kao takva uvek u mogućnosti da izađe u susret svim najrazličitijim zahtevima i da bude konkurentna na tržištu.

Transport bazena

Transport bazena

Sarađuje sa svim relevantnim kompanijama u Srbiji i regionu,  a otvorena je za saradnju i u potrazi za novim kooperantima i podizvođačima.

Zbog prisustva u kompletnom procesu od razvoja ideje, proizvodnje, ugradnje i krajnje ekslatacije proizvoda u potpunosti poznaje problematiku kojom se bavi i može da nađe najbolje rešenje za svaki zahtev.

BAZENI I BAZENSKA OPREMA

U okviru ovog sektora nalaze se sledeći proizvodi i usluge: bazeni, bazenska oprema, pokrivači, spa, vodeni sadržaji, održavanje bazena i servis.

Proizvodnja bazena

Proizvodnja bazena

PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

U okviru ovog sektora su: biološki prečistači otpadnih voda 5-5000ES, separatori masti i ulja.

Proizvodni program AQUAPURA je po svim evropskim standardnima i najvišim EU normama, potpuno ekološki orjentisan.

Specijalizovan je za proizvodnju visokogabaritnih atipičnih uređaja.

Zbog sopstvene proizvodnje u mogućnosti je da u najkraćem roku proizvede i najzahtevnije uređaje i sisteme za prečišćavanje otpadnih voda.

Ugradnja prečistača

Ugradnja prečistača

OSTALI PROGRAM

Ovde spadaju svi proizvodi od plastike.

Svi proizvodi AQUAPURA imaju dugogodišnju garanciju i uvek dostupnu tehničku podršku, klijentima se  izlazi u susret i gleda da se svaka nejasnoća otkloni u najkraćem roku.

Proizvodni program

Proizvodni program

Odgovornost sa kojom se kompanija AQUAPUR odnosi prema svom poslu se zasniva na starim porodičnim vrednostima srpskog domaćina.  

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...
Zvonko 14.07.2020.
Iz bloka 42 se ovde seli buvlja pijaca a ne...