AQUAPUR - Program čiste vode

01.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija AQUAPUR se bavi proizodnjom i prodajom bazena i uređaja-sistema za prečišćavanje otpadnih voda, separatora masti i ulja, kao i proizvodnim programom svih vrsta rezervoara i drugih elemenata i postrojenja u industriji.

Fabrika je smeštena u centralnom delu srbije u Kosjeriću. Godine 2018. ponosno je proslavila deceniju poslovanja u kojoj je rasla i razvijala se zajedno sa svojim klijentima. AQUAPUR posluje na celom Balkanu i širom Evrope.

Bazen

Bazen

Osnovni matrijal koji AQUAPUR koristi je polypropilen nemačkog proizvođača Roechling koji garantuje stalni kvalitet i da je sve proizvedeno u AQUAPURU uvek u standardu. Polipropilen PPHD je materijal namenjen za ljudsku upotrebu, otporan na sve vrste hemije, sa integrisanom bojom i UV zaštitom i neograničenim vekom trajanja.

Bazen

Bazen

AQUAPUR je kompanija sa svojom proizvodnjom i razvojnim sektorom i kao takva uvek u mogućnosti da izađe u susret svim najrazličitijim zahtevima i da bude konkurentna na tržištu.

Transport bazena

Transport bazena

Sarađuje sa svim relevantnim kompanijama u Srbiji i regionu,  a otvorena je za saradnju i u potrazi za novim kooperantima i podizvođačima.

Zbog prisustva u kompletnom procesu od razvoja ideje, proizvodnje, ugradnje i krajnje ekslatacije proizvoda u potpunosti poznaje problematiku kojom se bavi i može da nađe najbolje rešenje za svaki zahtev.

BAZENI I BAZENSKA OPREMA

U okviru ovog sektora nalaze se sledeći proizvodi i usluge: bazeni, bazenska oprema, pokrivači, spa, vodeni sadržaji, održavanje bazena i servis.

Proizvodnja bazena

Proizvodnja bazena

PREČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA

U okviru ovog sektora su: biološki prečistači otpadnih voda 5-5000ES, separatori masti i ulja.

Proizvodni program AQUAPURA je po svim evropskim standardnima i najvišim EU normama, potpuno ekološki orjentisan.

Specijalizovan je za proizvodnju visokogabaritnih atipičnih uređaja.

Zbog sopstvene proizvodnje u mogućnosti je da u najkraćem roku proizvede i najzahtevnije uređaje i sisteme za prečišćavanje otpadnih voda.

Ugradnja prečistača

Ugradnja prečistača

OSTALI PROGRAM

Ovde spadaju svi proizvodi od plastike.

Svi proizvodi AQUAPURA imaju dugogodišnju garanciju i uvek dostupnu tehničku podršku, klijentima se  izlazi u susret i gleda da se svaka nejasnoća otkloni u najkraćem roku.

Proizvodni program

Proizvodni program

Odgovornost sa kojom se kompanija AQUAPUR odnosi prema svom poslu se zasniva na starim porodičnim vrednostima srpskog domaćina.  

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...