General Shale - blokovi, opeka i kamen za autentične fasade

14.05.2009. | General Shale Brick

General Shale Brick, kompanija osnovana 1928. godine, specijalizovana je za proizvodnju elemenata za spoljašnje i unutrašnje oblaganje objekata. U svojoj ponudi ima preko 250 različitih proizvoda koji su dostupni u širokom spektru boja i tekstura.

Na njihovom sajtu možete pogledati kakav je izbor pred arhitektima u SAD i Kanadi koji žele da projektuju fasadu od elemenata za zidanje.

U nekoliko navrata pisali smo o sajtovima proizvođača iz sektora građevinarstva koji vam mogu pružiti više informacija, ideja i korisnih znanja u vezi sa vrstom proizvoda koje imaju u svojoj ponudi. Jedan od takvih sajtova je svakako i sajt firme General Shale.

Tu možete pronaći kompletnu ponudu, tehničke specifikacije proizvoda, preuzeti PDF-ove, pregledati paletu boja i završne obrade elemenata za zidanje, potražiti ideje za svoj projekat u galeriji izvedenih objekata General Shale proizvodima, ali i videti primere izvedenih objekata koje su pojedinci slali kompaniji u svojevrsnoj interakciji proizvođača sa kupcima.

Ukoliko razmišljate šta bi se sve moglo raditi sa zidanim fasadama, obavezno pogledajte i sajtove:


Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...