INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Mediteranski biser

23.04.2015. | Ignant

Arhitektonski biro Spainville je projektovao ovo impresivno prebivalište sa veoma pogodnim imenom „Mediteranski biser“ blizu grada Alikante u Španiji.

Stanari ove kuće mogu da uživaju u pogledima na jug, sa pogledom na Zaliv Altea i Sredozemno more u pozadini, bilo kroz svoje široke terase, kroz velike prozore, bilo koje predivne bašte, bazena ili izdignutog đakuzija. Moderan stil kuće se ogleda u dizajnu koji je savršen skup pravih i formalnih linija.

Kuća ima tri odvojene etaže. Na ulaznom nivou se nalazi veliki pokriveni parking prostor, a unutra se nalaze tri spavaće sobe sa kupatilima, kao i izlazom na pokrivenu terasu i baštu. Dva od ovih kupatila koriste prednosti bazenskog osvetljenja, koje se nalazi na gornjem nivou kuće.

Na glavnom spratu, do koga možete doći liftom ili stepeništem, se nalazi ogromna dnevna soba sa kaminom na jednom kraju i modernom kuhinjom na drugom kraju. Dva japanska vrta su vidljiva sa ovoga sprata.

Na najvišem spratu se nalazi glavna spavaća soba. Kupatilo pored njem poseduje đakuzi koji ima pogled na zaliv i more. Terasa za sunčanje sa vrtom upotpunjuju gornji sprat ovog bisera arhitekture.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;