Spavajte sa ribama na svom privatnom ostrvu u Švedskoj

26.11.2013. | Inhabitat

Ako ste mislili da je boravak u vašem privatnom odmaralištu samo luksuzni san, onda je definitivno vreme da se probudite. Švedsko neverovatno odmaralište Utter Inn je skrovito ostrvsko boravište samo za dvoje. Usidreno u sredini jezera, „odmaralište“ poseduje idilični trem za uživanje, panoramske prozore i komoru za spavanje koja se nalazi skoro tri metara pod vodom!

Projektovana od strane lokalnog umetnika i vajara Mikaela Genberga, odmaralište Utter Inn se nalazi na svom privatnom plutajućem ostrvu u jezeru Vasteras u blizini Stokholma.

Putovanje do odmarališta Utter Inn (što znači vidra na švedskom), počinje sa vožnjom od jednog kilometara na gumenom čamcu do sredine jezera. Gosti su ili prepušteni svojoj samoći, ili imaju mogućnost da budu posluženi obrocima koji se brodom donose do njih.

Unutar bele zabatne strukture, gosti se mogu opustiti u dnevnoj sobi ili se spustiti dole niz otvor nalik u podmornici do spavaćih odaja. Tri metara ispod površine, gosti bukvalano mogu da spavaju sa ribama, koje su vidljive kroz panoramske ojačane prozore. Prozori pretvaraju odmaralište u obrnuti akvarijum, sa ljudima koji spavaju unutra dok ih ribe posmatraju.

Dok se opuštaju u ovom privatnom odmaralištu, gosti se mogu sunčati na tremu koji obavija celu strukturu, gledati ribe, plivati, ili izvaditi kanu na naduvavanje sa kojim mogu da istražuju obližnja nenaseljena ostrva. Odmaralište površine 25 kvadratnih metara se može iznajmiti po ceni od 120 evra po noćenju.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....