INFONET-468X60-BANNER

Podvodni Discus Hotel gradiće se na Maldivima

13.06.2013. | Gizmag

Poljska arhitektonska i pomorska inženjerska kompanija Deep Ocean Technology potpisala je ugovor sa kompanijom Ridgewood Hotels and Suites Pvt. Ltd. za izgardnju njenog futurističkog, delom podvodnog, Water Discus Hotela nadomak ostrva Kuredhivaru na Maldivima.

Hotel Water Discus biće zasnovan na istom konceptu dva diska kao što je bilo najavljeno za Dubai prošle godine. Gornji deo strukture će omogućiti gostima da iskoriste sve što lokalna klima ima da ponudi, dok će potopljeni donji disk ponuditi priliku da se gosti opuste okruženi morskim životom u Indijskom okeanu.

Nalaziće se pored ZEN resorta na Kuredhivaru ostrvu. U saopštenju za medije, kompanija Deep Ocean Technology je navela da je popularnost vodenih aktivnosti u regionu, kao što je Huvafen Fushi podvodna banja, pokazatelj postojećeg tržišta za takve poduhvate.

Nema informacija kada se očekuje da će se hotel otvoriti, pa ni čak kada će izgradnja započeti, ali kompanija jeste izvestila da će odmah početi sa projektovanjem hotela.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;