INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Ko kaže da prekidači za svetlo moraju biti tako dosadni?

14.02.2013. | Gizmag

Postoje određeni uređaji u kući o kojima mi obično ne razmišljamo, niti se trudimo da ih poboljšamo. Prekidači za svetlo su ostali manje-više isto godinama, ali to ne znači da nema prostora za poboljšanje. Dizajner Džastin Porcano (Justin Porcano) je odlučio da preispita dizajn prekidača za svetlo, dodajući im veću funkcionalnost.

Za razliku od konvencijalne galanterije prekidača za svetlo, proizvod „Walhub“ ima ugrađene kuke, i na nekim modelima, držače za koverte koji se zovu čuvari. To znači da možete imati praktično mesto da obesite vaše ključeve ili ostavite vašu poštu kada uđete u kuću, koristeći nešto što je već montirano na vašem zidu, a nalazi se u sklopu prekidača za svetlo, do koga biste svakako morali doći.

„Walhub“ dolazi u nekoliko modela, od kojih svaki pruža različite funkcije i prilagodljivost za različite stilove prekidača za svetlo. Bez obzira da li imate klasičan prekidač, dimer ili čak više prekidača, možete postaviti i „Walhub“ koji će sa svojim dodatnim funkcijama pomalo olakšati vaše živote.

Projekat je u fazi razvoja, ali se proizvodnja očekuje od maja ove godine. Cene modela se kreću od 15 dolara za onaj sa jednim prekidačem do 20 dolara za one komplikovanije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;