INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Kompanije Trespa i Arpa otvorile Design Centre u Njujorku

29.07.2010. | Gradjevinarstvo.rs

Čuveni butici i showroom-i njujorškog SoHoa od maja ove godine imaju novog zanimljivog komšiju - Dizajn centar koji su zajednički otvorile dva svetska proizvođača arhitektonskih materijala - Arpa i Trespa.

Design Center je zamišljen kao mesto inspiracije za arhitekte, enterijeriste, pa čak i investitore koji ovde mogu da se upoznaju sa novim materijalima i njihovim karakteristikama.

Paralelno sa otvaranjem ovog centra otvoren je i novi web-sajt kome se može pristupi sa adresa svake firme posebno (linkovi na kraju teksta). Ovaj sajt će u buduće služiti kao portal centra u Njujorku na kom će obični posetioci ali i profesionalci moći da se upoznaju sa ponudom ova dva proizvođača svetskog renomea.

Trenutno je među drugim izloženim materijalima i Curiosity Kitchen, skulpturalni koncept za kuhinjske elemente i radne površine koje je dizajnirao poznati dizajner Alexander Pelikan  (fotografija ispod). Ovaj koncept je predstavljen i na poslednjem Sajmu nameštaja u Milanu.

Trespa | Arpa  Design Centre

Holandska firma Trespa je svetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih panela za spoljašnje oblaganje, zahtevne enterijere, itd. Arpa Industriale je italijanski proizvođač specijalizovan za izradu dekorativnih laminata i površinskih materijala za kuhinje, industriju nameštaja i unutrašnje zidove. Proizvodi Trespa-e dostupni su i na našem tržištu preko firme Polykem SR - vidi profil firme na linku ispod teksta.

The Trespa | Arpa  Design Centre nalazi se u ulici Greene na Menhetnu, Njujork. Za sve detaljnije informacije možete pogledati sajtove na linkovima ispod.

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;