INFONET-468X60-BANNER

Kontejnerski sistemi: Maksimalna fleksibilnost i funkcionalnost

18.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Ukoliko tražite prostorno rešenje koje u potpunosti odgovara vašim indiidualnim zahtevima, opredelite se za CONTAINEX kontejnerski sistem. Bez obzira da li se radi o trajnom ili privremenom proširenju, najmu ili kupovini - sve opcije su moguće.

Containex

Foto: CONTAINEX

Od građevinskih kontejnera, preko objekata za klubove, sve do stambenih sistema - zahvaljujući fleksibilnim panel pločama i bezbrojim mogućnostima opremanja možete da napravite prostorije, da ih slobodno kreirate i da ih u svakom trenutku preradite ili premestite na drugu lokaciju.

Kontejnerske zgrade: Raznovrsne oblasti upotrebe

Kontejnerski sistemi obuhvataju različite oblasti primene i grade se kombinovanjem pojedinačnih kontejnerskih modula. Oni mogu u svako doba da se proširuju ili prilagođavaju i time predstavljaju fleksibilna rešenja izrađena po meri za sve namene. Ovi kontejnerski sistemi nude vam optimalno rešenje za vašu privremenu ili trajnu potrebu za prostorom.

CONTAINEX

Foto: CONTAINEX

CONTAINEX vam pruža podršku od izrade plana, pa sve do realizacije - i to na vašem maternjem jeziku i na licu mesta. Takođe, može da garantuje brze popravke zahvaljujući višegodišnjoj dostupnosti rezervnih delova i dokazanom načinu izrade putem panela. Rezervni delovi su dostupni u skladištima širom Evrope, a popravke vrše isključivo sertifikovani partneri za montažu.

Informacije o proizvodu za kontejnerske sisteme

Ako ste u potrazi za sveobuhvatnim rešenjem koje nekoliko kontejnera treba da poveže u kontejnersku zgradu ili kontejnerske sisteme, CONTAINEX u ponudi ima izuzetno kvalitetna prostorna rešenja:

  • Rešenja za kompletne kancelarijske komplekse;
  • Objekte za smeštaj radnika;
  • Kao alternativni prostor za školu koja, uprkos renoviranju, može neometano da nastavi sa održavanjem nastavnog programa;
  • Za veliku manifestaciju koje će na kratko privući veliki broj posetilaca;
  • Kao mudro rešenje za vaše gradilište;
  • Kao fleksibilni prodajni prostor.

CONTAINEX

Foto: CONTAINEX

Mogućnosti opremanja za individualno kreiranje

Ovi kontejnerski sistemi nisu samo funkcionalni, već su i atraktivni. Po želji možete individualno da kreirate spoljni izgled tako da zadovoljava vaše zahteve, a uz to da bude i vizuelno privlačan. Lakiranje, individualno brendiranje, zastakljivanje, terase ili spoljašnje stepenice: što se tiče spoljnjeg dizajna CONTAINEX nudi neograničene mogućnosti.

Ni unutrašnje vrednosti ne zaostaju. Dizajn enterijera ne samo da mora biti funkcionalan već i udoban, i upravo tu CONTAINEX ima mnogo toga da ponudi. Nudi veliki broj varijanti visokokvalitetne opreme koja odgovara svim zahtevima, kao što su razne boje kontejnera prema CONTAINEX RAL karti, raznovrsne podne obloge, utičnice, prekidače za svetlo, grejanje i klimatizaciju.

I to nije sve. Kako bi željena kontejnerska zgrada bila izgrađena za svaku namenu, CONTAINEX uz svaki sistem u ponudi ima i dodatne vrste kontejnera:

  • Kontejner sa unutrašnjim stepeništem;
  • Kontejner sa spoljašnjim stepeništem;
  • Kontejner-terase;
  • Spojni kontejner.

CONTAINEX

Foto: CONTAINEX

Kupovina kontejnerskog sistema: Cene, finansiranje kao i opcije za kupovinu na lizing ili iznajmljivanje

Koliko god kontejnerski sitemi bili individualni, nema svrhe ovde navoditi cene paušalno. Svaka potreba je različita i CONTAINEX pristupa tome veoma temeljno. Zato je najbolje da se posavetujete i tako dobijete precizne informacije o cenama, kao i o mogućem finansiranju vašeg kontejnerskog sistema.

U tu svrhu jednostavno i iz udobnosti svog doma popunite kontaktni obrazac ili ugovorite sa CONTAINEX timom termin za povratni poziv.

CONTAINEX

Foto: CONTAINEX

Uslovi isporuke i montaža kontejnerskih sistema

CONTAINEX mreža depoa širom Evrope je garant za brzu i povoljnu isporuku. Na taj način je moguće smanjiti troškovi isporuke, pošto kompletni sistemi - koji se sastoje od više kontejnera - zbirno stižu na mesto montaže.

Obučeni montažni timovi na licu mesta osiguravaju brzu i bezbrižnu montažu vaših kontejnera, a čvrsta podloga mora biti unapred pripremljena. Odmah po isporuci tim za montažu počinje sa unutrašnjim i spoljašnjim montažnim radovima.

Vreme montaže zavisi od izrade i veličine - najčešće to traje svega nekoliko sati, ali može da traje i nekoliko dana. CONTAINEX vam na vaš upit može saopštiti procenjeno vreme montaže za vaš objekat.

CONTAINEX: Najbolji izbor za visokokvalitetne kontejnerske zgrade

CONTAINEX, kao deo grupacije WALTER GROUP, može da se osloni na raznovrsne resurse, najbolju infrastrukturu i preko 40 godina iskustva u trgovini kontejnerima. Zahvaljujući tom iskustvu - zajedno sa sopstvenim evropskim proizvodnim pogonima - nudi u pogledu stručnosti i raznovrsnosti proizvoda vrhunsko znanje kada se radi o kontejnerima i kontejnerskim sistemima.

CONTAINEX

Foto: CONTAINEX

Svejedno da li je u pitanju preduzeće, udruženje ili klub, za najraznovrsnije oblasti primene uz CONTAINEX imate moćnog partnera uz sebe kada su u pitanju mobilna prostorna rešenja i kontejneri.

Uz to CONTAINEX, kao preduzeće koje gaji porodični duh, uvek nudi vrhunski kvalitet koji nikada nije na štetu životne sredine. Zahvaljujući GREEN technology uštedi se više od 50.000 tona CO2 godišnje u poređenju sa evropskim standardnim proizvodima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;