INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Najatraktivniji bazeni svih oblika i namena

16.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Bazen nije neophodnost nego luksuz i zato treba voditi računa da on ne predstavlja opterećenje već funkcionalni komfor koji je uvek vama na raspolaganju u svom punom kapacitetu.

Aquapur obezbeđuje uslugu redovnog servisa

Aquapur obezbeđuje uslugu redovnog servisa (Foto:Aquapur)

Aquapur bazeni predstavljaju spoj kvaliteta, brze gradnje i dugotrajnosti po najnovijim građevinskim standardima održive arhitekture i očuvanja prirode. Ova kompanija proizvodi bazene po nemačko-češkoj tehnologiji varenja pločastih PP materijala, a tokom godina razvila je sopstvena rešenja i patente.

Bazeni se prave sastavljanjem ploča polipropilena mašinskim varenjem stvarajući tako čvrste i nevidljive veze, a bazen postaje monolitna vodonepropusna celina. Karakteristike materijala omogućavaju izradu bilo kog oblika i najzahtevnijih rešenja.

Ova tehnologija predstavlja najadekvatnije rešenje za naše kontinentalno geografsko područje i klimu sa velikim rasponom temperature koje klasična betonska rešenja i drugi materijali završne obrade bazena teško podnose i rapidno im se smanjuje vek trajanja, a sve veća sumnja u kvalitet i stručnost izvođača radova traže rešenja prefabrikacije u kontrolisanim uslovima proizvodnje sa maksimalnim eliminisanjem ljudskog faktora.

Kao najveći proizvođač u regionu, Aquapur se trudi da poravna mogućnosti kupaca i kvalitet kojem je dosledan. Kroz razvoj i modernizaciju procesa proizvodnje i odabir praktičnih rešenja, Aquapur je u mogućnosti da uvek bude konkurentan i svojim klijentima ponudi maksimum.

Bazen na brodu

Bazen na brodu (Foto:Aquapur)

Pohvale kupaca, kritike konkurencije i stalni pokušaji kopiranja i krađe intelektualne svojine onoga što Aquapur radi su najbolji pokazatelji da je ova kompanija na pravom putu.

Prednosti Aquapur bazena:

  • Garantovana vodonepropusnost;
  • Energetska efikasnost;
  • Brza ugradnja;
  • Lako i jeftino održavanje;
  • Najbolji odnos cene i kvaliteta;
  • Dug vek trajanja;
  • Dobra termika samog materijala;
  • Uvek dostupna podrška;
  • Neograničena oblikovnost;
  • Reciklirajući materijali.

Materijal

Aquapur za proizvodnju svojih bazena koristi polipropilen visoke gustine PPHD sa integrisanom bojom i UV zaštitom još u procesu izlivanja materijala. Tako dobijeni materijal obezbeđuje testiranu dugotrajnost od preko 50 godina.

Polipropilen je potpuno gladak materijal i kao takav veoma je lak za održavanje jer se za njegovu površinu ne hvataju ni kamenac ni alge, nije termički provodnik i ne predaje betonu toplotu iz bazena.

Nemačka kompanija Roechling je partner i snabdevač Aquapura materijalom preko deset godina osiguravajući tako kvalitet i postojanost u procesu proizvodnje koji je uvek na najvišem nivou.

Brza ugradnja i jednostavno održavanje

Brza ugradnja i jednostavno održavanje (Foto:Aquapur)

Oblici bazena

Fabrika Aquapur zahvaljujući svojim kapacitetima i karakteristikama PP materijala može da izvede bilo koji oblik i veličinu bazana, a izdvaja one oblike koji su se pokazali kao najbolja rešenja kako po svojoj funkcionalnosti tako i po estetici i mogućnosti uklapanja u okruženje.

Aquapur bazeni mogu biti opremljeni čitavim spektrom različitih modela stepeništa. Osnovni način za ulazak u bazen je preko INOX merdevina koje dolaze u dva modela - osnovne i modifikovane za slanu vodu. Stepeništa u Aquapur bazenima se nalaze u samoj kadi bazena i ne traže posebnu građevinsku pripremu, obezbeđujući tako sigurnu vodonepropusnost bazena. Pored standardnih modela, stepeništa i klupe mogu biti i posebno dizajnirani prema željama klijenata.

Aquapur u svojoj ponudi nudi gotove šahte za tehniku koje mogu biti kružne ili kvadratne za veće kapacitete.

U ponudi je sva dodatna oprema

U ponudi je sva dodatna oprema (Foto:Aquapur)

Dodatna oprema

Pored osnovne opreme postoji i čitav niz dodatne opreme koja vaš bazen čini luksuznijim i lakšim za upotrebu. Aquapur nudi sve elemente dodatne opreme za bazene, čak i za najzahtevnije klijente.

  • Bazenska rasveta - Osvetljenje za bazene - LED reflektori;
  • Oprema za održavanje kvaliteta i dezinfekciju vode - Automatika;
  • Oprema za mehaničko čišćenje bazena - Roboti usisivači za bazene;
  • Oprema za grejanje bazena - Toplotne pumpe, izmenjivači, el. grejači, solarni paneli;
  • Oprema za pokrivanje i zaštitu bazena;
  • Vodene atrakcije - Vodopadi, slapovi, kobre, Turbojet, hidromasažni blokovi;
  • Solarni tuševi i drugi mobilijar oko bazena.

Bazen sa ovalnim pokrivačem

Bazen sa ovalnim pokrivačem (Foto:Aquapur)

Vrste bazena

Porodični bazeni u dva tipa - skimerski i prelivni, raznih dimenzija i oblika. Izrada u kratkom roku a ugradnja za jedan dan.

Javni bazeni, aquaparkovi i mini aquaparkovi - dinamični oblici, interaktivni bazeni, lenje reke, dečiji bazeni i dečiji sadržaji, kompletan asortiman svih vodenih atrakcija i sadržaja, osnovna i dodatna oprema za profesionalne i komercijalne bazene i druge vodene sadržaje. Mini aqua parkovi za ugostitelje koji hoće da budu ispred konkurencije.

Banjski i spa bazeni - Aquapur oprema banje svim vrstama hidromasažnih i drugih kada, bazenima za termalnu vodu i svom potrebnom opremom. Tu su i mini spa centri za rezidencije, hotele i apartmane.

Samostojeći bazeni za krovove - zbog lagane konstrukcije i mogućnosti da se isporuče gotovi predstavljaju najbolje tehnološko rešenje za postavljanje bazena na krov.

Bazeni za plivanje - trake za isplivavanje, uske i dugačke kade, male kade opremljene Turbo jet uređajima za plivanje u mestu i hidromasažnim blokovima.

Aquapur je najveći proizvođač bazena u regionu

Aquapur je najveći proizvođač bazena u regionu (Foto:Aquapur)

Kućni zatvoreni bazeni - izgradnja bazena u zatvorenom prostoru nosi sa sobom svoje posebnosti i zahteve, a Aquapur je tu da vam ispuni sve želje.

Hidromasažni bazeni - sve vrste i oblici spa jakuzzi hidromasažnih kada sa opremom po želji, tipske i po specifikaciji kako bi mogle da se uklope u svaki prostor.

Dečiji bazeni - klasični kružni ili bazeni najrazličitijih oblika sa maštovitim atrakcijama i sadržajima posebno osmišljenim za animaciju dece sa akcentom na njihovu bezbednost.

Betonski bazeni - Aquapur obavlja sve poslove projektovanja i opremanja betonskih kada za javne i privatne bazene, a bavi se i rekonstrukcijom postojećih betonskih bazena. Vaš stari bazen može se kompletno pretvoriti u nov, moderan i funkcionalan bazen sa dugogodišnjom garancijom.

Aquapur svojim klijentima obezbeđuje uslugu redovnog servisa, puštanja u rad pre sezone i zazimljavanja po završetku kupajuće sezone.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


TIS
TIS
IVANJICA
www.tis.rs

DECOR FOIL
DECOR FOIL
BEOGRAD

OKTAVUS
OKTAVUS
NOVI BEOGRAD
www.oktavus.rs

LAUFEN
LAUFEN
ZAPREŠIĆ
www.laufen.hr

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;