AS ART
AS ART
11222 BEOGRAD, SRB
BULEVAR JNA 102e

011 3980 393
060 3980 394
060 3980 391
011 3980 393
ALEKSANDAR VUJIĆ, direktor

AS ART

AsArt d.o.o. je osnovan 1992. godine kao mala porodična firma, i od tada vredno radi, raste i prati trendove na tržištu, da bi kupcima bili obezbeđeni najkvalitetniji proizvode i usluge. Rezultat je višegodišnja saradnja sa brojnim kompanijama i pojedincima, kao dokaz kvaliteta i motivacija da tako nastavi.

Oblast zaštite na radu se izdvojila kao primarna delatnost, u okviru koje se vrši maloprodaja, veleprodaja i proizvodnja sredstava lične zaštite, zaštite radnog prostora i profesionalnih sredstava za higijenu.

U današnje vreme ubrzanog razvoja tehnologija, ne sme se ispustiti iz vida važnost zaštite pojedinca, čoveka, radnika. Pravilno i redovno korišćenje zaštitne opreme jedan je od preduslova za stvaranje bezbednog i zdravog radnog okruženja, što je cilj kome svi teže.

U asortimanu se nalazi raznovrsna oprema različitih proizvođača. Može se pronaći sve što je potrebno od zaštitne obuće, odeće, rukavica, zaštite glave i protivpadne opreme. Takođe, tu su sredstva za higijenu i bezbednost radnog mesta, da bi se obezbedili minimalni rizici i optimalni uslovi za rad.

Na jednom mestu možete naći sve što vam je potrebno od lične zaštitne opreme, bilo da ste samostalni u poslu ili brinete o bezbednosti velikog broja zaposlenih. Pored toga, u ponudi je i oprema pogodna za slobodno vreme, zimske sportove, biciklizam, kampovanje, baštovanstvo i razne druge hobije, pecanje, šetnju po prirodi…

AsArt ceni vreme i poverenje svojih kupaca, tako da sve artikle možete pogledati i poručiti u prodavnici na sajtu, a AsArt će se pobrinuti da ih dobijete na željenoj adresi u najkraćem mogućem roku. Isporuka se vrši putem kurirskih službi, ili AsArt dostavnim vozilom. Takođe, u Beogradu postoji i maloprodajni, ujedno i izložbeni prostor, gde ste uvek dobrodošli da uz savete iskusnih prodavaca isprobate opremu koja vam je potrebna.

Ako vam je potrebno brendiranje zaštitne opreme, štampa imena i znaka vaše firme, AsArt može i to! Kompanija AsArt je otvorena za sve vaše zahteve i predloge, jer klijenti nisu samo broj.

AsArt je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja, jer vaša bezbednost je njihov posao, a njihov moto je "ŠTITIMO VREDNE!"